Da bi jedna veza između dvoje ljudi uspela, mnogo kockica mora da se poklopi. Nekada harmoničan odnos uspevaju da ostvare osobe koje su potpuno drugačije, ali ih spaja strast, a ponekad su različita interesovanja, pogledi na svet i vrednosti baš ono što ljude razdvaja. Astrolozi su istakli koji znakovi se najbolje slažu s Ovnom:

Ovan i Blizanci

Vša veza je intenzivna i nikada se nećete dosađivati kad ste zajedno. Blizanci će doneti radost i vitalnost u vaš život. I ako je muškarac Ovan a žena Blizanac, zajedno možete učiniti mnogo stvari. Ako je obrnuto, radi se o dobroj kombinaciji, zato što vašem partneru odgovara tako aktivna i prodorna žena. Volite da se intelektualno nadmećete i da igrate ljubavne igrice. Vi ste kao plamen- strast brzo bukne i postoji opasnost da preterate, ako se zaigrate. Možete da napravite srećnu i dugotrajnu ljubavnu vezu jer vas spaja neodoljiva privlačnost, poštujete slobodu partnera i lojalnost.

Ovan i Lav

Ovo je idealna kombinacija partnera jer se Ovan i Lav sjajno slažu u svemu- u seksu, u načinu zabavljanja, u mišljenjima, ambicijama, ciljevima... Vaš partner voli da sve što ima bude najbolje - zbog toga je pun strasti i potpune predaje, ali i harmoničan. Iako Ovnu nije strano da flertuje sa strane, sa Lavom to ne radi. Vas dvoje, kao plamen i svetlo, svuda idete zajedno, poštujete se i podržavate, imate bezuslovno poverenje jedno u drugo a to je preduslov za dobar brak. Dobro balansirate između obaveza i slobodnog vremena i aktivnosti koje volite. Ovan i Lav cene i podržavaju autonomiju svog partnera. Ali, pošto oba znaka vole pažnju, ponekad se može desiti da se takmiče. Budite malo više tolerantni.

Ovan i Vaga

Iako ste dijametralno suprotni, vi možete biti dobar par jer se međusobno prepoznajete po snažnom erotizmu kojim zračite. Oboje dajete osećaj ravnoteže jedno drugom, što je jedan od preduslova za ozbiljnu vezu. Dok Vaga unosi romantiku, vi unosite strast u vašu vezu i sve to dobro balansirate. Među vama postoji pažnja i poverenje. Tako da ova veza ima veliki potencijal za brak, naročito u zrelim godinama i mnogo je veća šansa da uspe ako je muškarac Ovan.

Ovan i Strelac

Ova veza ima sve preduslove za dugoročnost jer ste kao plamen i žar- neodvojivi jedno od drugog, dopunjavate se duševno i shvatate telesno. Imate slična interesovanja i dosadne su vam iste stvari. Sve što budete radili zajedno, biće sa mnogo entuzijazma i optimizma. Idealna je varijanta muškarac Ovan i žena Strelac. Ni obrnuta kombinacija nije loša, zato što je žena Ovan jedna od retkih koja može da se nosi sa muškarcem Strelcem. Žena Ovan može muškarcu Strelcu preneti malo svoje energije i odlučnosti. Ne samo u seksu, ovi znakovi se generalno sjajno razumeju, što je osnova bračne zajednice.

Izvor: Sensa