Maj će biti u znaku ljubavnih i porodičnih turbulencija, a sve zbog uticaja planeta. Venera, planeta ljubavi, kreće se od 2. do 28. maja u Ovnu. Ženska planeta u muškom znaku stvara posebnu atmosferu u kojoj se odvijaju strastvene veze, a može doći čak i do agresije. Venera pospešuje našu potrebu za ljbuavlju i bliskošću, dok Ovan podstiče borbenost, pa će želja da se sve dobije odjednom dovesti do dramatičnih situacija. Probleme će praviti i retrogradni Merkur i pomračenje Sunca

Evo šta na ljubavnom planu predviđaju astrolozi:

Ovan

U ovom mesecu možete očekivati sve, od uzbudjlive romanse do raskida, a moguće je i obnavljanje stare veze. Malo je verovatno da ćete biti zadovoljni svojim ličnim životom, ali u svakom slučaju, naučene lekcije od ranije biće vam korisne. Moguća su nova zanimljiva poznanstva, ali nemojte žuriti sa donošenjem zaključaka. Pustite stvari da idu svojim tokom.

Bik

Budite spremni na poteškoće i nevolje na polju ličnih odnosa. Pomračenje, kao i retrogradni Merkur u vašem znaku doneće vam rolerkoster emocija. Osetićete privlačnost prema strastvenim, emotivnim muškarcima i takozvanim “opasnim momcima”. Budite oprezni, postoji šansa da naletite na agresivnu osobu koja neće imati dobre namere.

Blizanci

Prva polovina maja je uglavnom mirna, možda čak i pomalo dosadna u odnosu na prethodni mesec. Ljubavne veze mogu da počnu neočekivano brzo, ali isto tako brzo i da se završe. Ako već imate partnera, onda, uz malo truda, možete poboljšati kvalitet komunikacije, rešiti probleme i nesuglasice. Pred kraj meseca moguć je susret s bivšim ljubavima ili vesti o njima preko zajedničkih prijatelja.

Rak

Maj je najvažniji mesec za vas u ovoj godini jer su velike šanse za sudbonosne susrete ili rađanje snažne ljubavi prema nekom koga ranije nikada niste doživljavali kao potencijalnog partnera. Ako ste u braku, vodite računa o svom partneru, slušajte šta govori, vodite računa o njegovim željama, pravite kompromise i rešavajte probleme dijalogom. Događaji koji će se desiti u ovom mesecu biće početak važne životne etape.

Lav

Maj je najbolje vreme za uspostavljanje porodičnih veza, priznavanje grešaka, za započinjanje nove veze… Pokušajte da uložite napor, jer mnogo toga u odnosima zavisi od vas. Da bi se očuvao mir i spokoj u porodici, sada je posebno važno da naučite da balansirate između posla i slobodnog vremena, između društvenog i porodičnog života. Sredinom maja mogu se desiti stvari koje će u velikoj meri uticati na vašu budućnost.

Devica

Vi čak i u najtežoj situaciji umete da izvučete zadovoljstvo, da ugodite sebi i da budete srećni. Mnogo toga se dešava u vašoj ljubavnoj vezi, posebno sa dugogodišnjim partnerom. Ako ste dugo sanjali da osnujete porodicu, sada su velike šanse da se to I desi. U ovom periodu dobro je da rešite i finansijska, imovinska i stambena pitanja.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE