Horoskop za vikend od 18. do 21. novembra 2022. godine!

Ovan

Vaša vladajuća planeta, Mars, postavlja kvadrat sa Mesecom u znaku Device, stvarajući frustraciju i nestrpljenje. Problemi u saobraćaju i druga kašnjenja će biti dosadniji nego inače. Na sreću, opozicija Mesec-Neptun koristi tehnike svesnosti koje vam mogu pomoći da ostanete mirni. U subotu i nedelju, Mesec u Vagi osvetljava vaš partnerski sektor, a mesečev sekstil Merkura i Venere može da postavi prilike za savršen sastanak. U nedelju, trigon između meseca, Marsa i Saturna donosi sjajnu energiju.

Bik

Mesec u zemljanom znaku Device u petak osvetljava vašu kreativnost. U međuvremenu, mesečev trigon sa Uranom i opozicija sa Neptunom vas inspirišu, podstičući nove smele ideje. U subotu Mesec u Vagi vas podseća da volite i brinete o sebi. Krajem vikenda trigon Sunce-Jupiter u nedelju uliva optimizam, dobru volju i velikodušnost u vaša prijateljstva i druge odnose.

Blizanci

Praktični Mesec u znaku Device u petak osvetljava dom i porodicu, a njegov kvadrat prema Marsu stvara napetost na polju porodice. Srećom, njegovo suprotstavljanje Neptunu pomaže u smirivanju oluja. U subotu i nedelju, Mesec u Vagi osvetljava romantiku u vašoj natalnoj karti, a sekstil sa vašom vladajućom planetom, Merkurom, i sa Venerom u vašem partnerskom sektoru, uliva energiju u vaš odnos sa voljenom osobom.

Rak

Ako osećate dubok osećaj nelagodnosti u petak ujutru, to je zbog uticaja kvadrata Meseca u Devici sa vatrenim Marsom. Odvojite vreme da odredite svoje namere za taj dan. To će vam pomoći da uđete u opoziciju Mesec-Neptun, podižući vaše raspoloženje i jačajući vezu između uma i srca. U subotu i nedelju, Mesec u Vagi osvetljava dom i porodicu, podsećajući vas gde živi vaše srce.

Lav

Pazite na svoje finansije dok impulsivni Mars u petak ulazi u kvadrat sa Mesecom u znaku Device u vašem sektoru novca. Oduprite se porivu da donosite ishitrene odluke i delujte bez razmišljanja. Trigon Meseca ka pokretanju Plutona pomaže vam da postignete dugoročne poslovne ciljeve. Zatim, u subotu i nedelju, Mesec u Vagi fokusira se na veze koje najviše cenite. U nedelju, vaša vladajuća planeta, Sunce, u trigonu sa Jupiterom, pomažući vam da se dublje i intimnije povežete sa svojim partnerom i ostavrite više bliskosti.

Devica

Mesec u Devici u petak može da utiče na vaše samopoštovanje i samopouzdanje, iako njegov kvadrat sa Marsom može izazvati frustraciju i nestrpljenje, posebno u vašem profesionalnomživotu. Ako se obratite svom voljenom za ljubavlju, mudrošću i ljubavlju, opozicija Mesec-Neptun ukazuje da ćete uspeti da smirite neka olujna mora. U subotu i nedelju, Mesec u Vagi skreće pažnju na vaše finansije. U međuvremenu, sekstil Meseca prema Marsu i Saturnu ukazuje na to da su uspeh i napredak na putu.