Nedeljni horoskop od 21. do 28. novembra 2022. godine!

OVAN

Sposobnost trenutnog snalaženja u teškom okruženju biće važan faktor. U profesionalnoj i ličnoj sferi od vas će se tražiti da donosite brze odluke. Oko vas se može razviti atmosfera nerazumevanja i nepoverenja. Moraćete ponovo da osvajate neke nove projekte i gradite odnose, a za ovo ćete imati dovoljno takta i šarma.

BIK

Vredi poslušati savete drugih, oni vam mogu biti veoma korisni. Ali u odnosima sa starim prijateljima može doći do napetosti. Zakažite sastanak ili prijateljsko druženje tokom vikenda kako biste razjasnili sva pitanja ili nesporazume.

BLIZANCI

Ne pokušavajte da završite sve planirane poslove, to je jednostavno izvan vaše moći. Biće mnogo gužve oko vas: i u kancelariji i kod kuće. Nemojte sebe da preopteretite, postavite realne rokove kako ne biste kasnili i bili pod stresom. Vikendom se možete odlično odmoriti.

RAK

Stari snovi će konačno početi da se ostvaruju zahvaljujući vašem strpljenju i marljivosti, pomnoženim vašim učinkom. Vikendi će doneti smirenost i unutrašnji mir, posebno ako su u blizini voljeni.

LAV

Došlo je vreme za dugoročno planiranje i postepeno sprovođenje projekata. Možete proći bez promene nekih planova, lako ćete se prilagoditi promenama. Period emocionalne nestabilnosti, ali ćete u svakoj situaciji pronađi razlog za smeh. Pokušajte da pronađete ravnotežu i budite saosećajni.

DEVICA

Vredi slušati svoj unutrašnji glas, pod njegovim vođstvom ćete moći da delujete mnogo fleksibilnije i efikasnije. Ne treba sami da rešavate sve probleme, jer su okolo pravi prijatelji koji su spremni da vam pomognu savetom i postupkom. Pokušajte da ne varate sebe, budite iskreni sa svojim postupcima.