Dnevni horoskop za 1. decembar 2022. godine!

Kvadrat Meseca i Merkura može doneti propuste i kašnjenja u komunikaciji. Fokusirajte se na pozitivne stvari, uprkos nepovoljnim okolnostima. Konjunkcija Meseca i Neptuna učiniće vas sanjivim i pasivnijim. Volite da budete usamljeni, da se povežete sa sobom, da pišete dnevnik i maštate.

Sekstil Meseca i Plutona donosi sentimentalnu pririodu. Uživate u promenama i avanturama. Vaš emocionalni život biće zanimljiv. Moguće je da vas očekuje pozitivnatransformacija. Finansijski poslovi imaju pozitivan ishod.

Ovan - Dan će biti povoljan za komunikaciju. Morate da imate posla sa veoma različitim ljudima i da nađete pristup svakome. Ne planirajte puno posla - to će samo izazvati iritaciju, jer neće sve ispasti onako kako biste želeli. U teškim vremenima, zamolite prijatelje za pomoć.

Bik - U svemu što se tiče ličnih odnosa, možete se osloniti na intuiciju. U poslu ćete se uspešno nositi sa rešavanjem složenih problema. Biće prilike da sprovedete neobične ideje sa kojima ste se nedavno susreli. Okolnosti će se razvijati povoljno, a u blizini će biti ljudi koji su spremni da pomognu u svakom trenutku.

Blizanci - Razmazite se češće - počnite danas! I nemojte biti tako zahtevni prema ljudima, oni su samo ljudi, a ne programirani roboti. Dan nije pogodan za kardinalne promene, čak i ako ste ih dugo planirali.

Rakovi - Novi prijatelji mogu doneti nove probleme u vaš život. Ali nemojte odustati od zabave i komunikacije sa onima koji su vam zaista prijatni - komunikacija danas će biti ne samo radosna, već i korisna.

Lav - Prvi decembar je povoljan za komunikaciju. Slučajnost ili neki naizgled beznačajan događaj može izazvati veliku promenu nabolje. Danas ćete možda dobiti važan trag koji će uticati na vašu budućnost.

Devica - Ne pokušavajte da uradite sve danas - ne trebaju vam dodatne muke, uradite najvažnije stvari umereno, bez razbijanja zbog sitnica. Čuvajte se loše volje - danas se mogu ponašati potpuno nepredvidivo.

Vaga - Danas je moguće postići zapažen uspeh u odnosima sa kolegama i klijentima, rešavati konflikte iz prošlosti, vraćati stare klijente. Ne plašite se rada - imaćete dovoljno energije za nekoliko stvari odjednom. Ne donosite ishitrene odluke.

Škorpija - Budite oprezni na početku dana. Moguće je da će u ovom trenutku neko pokušati da vas prevari. Pokušajte da proverite informacije - ovo će vam pomoći da razumete šta je tačno, a šta nije.

Strelac - Ne planirajte ništa konkretno, proživite dan spontano. Danas ćete se sami nositi sa svim nevoljama. Obratite pažnju na ono što zaista volite, ali nikome ne govorite o svojim planovima za budućnost.

Jarac - Danas ćete postići značajan uspeh ako ste aktivni, ali kontakti sa ljudima danas verovatno neće biti korisni. Nemojte žuriti da osuđujete druge, iako ćete danas imati takvu želju.

Vodolija - Nemojte žuriti stvari - danas morate da uradite mnogo napornih, ali neophodnih stvari. Ne donosite ishitrene odluke. Imaćete odličnu priliku da uspostavite veze, pronađete istomišljenike, partnere i nosite se sa teškim situacijama.

Ribe - Vreme je da se setimo da je život više od posla. Dobar i lak dan u svakom pogledu, samo da ne padnete u tmurno raspoloženje. Nepovoljan dan za velike kupovine.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa