Veliki ljubavni godišnji horoskop za 2023. godinu za prva tri znaka Zodijaka - Raka, Lava i Devicu!

RAK

Venera je saveznik Raka i od početka godine će biti korisna. Bićete puni sreće na suptilan i intenzivan način. Nećete osetiti kako vreme prolazi jer je sva vaša pažnja usmerena na vašu vezu. Ako želite da započnete dugoročnu vezu, imate sve šanse da uspete! A ako želite samo da se provedete, zapitajte se da li je i najbolje vreme za to. Vremenom morate ozbiljno da razmislite o reorganizaciji i pronalaženju stabilnosti u svom ljubavnom životu, posebno ako niste zadovoljni trenutnom situacijom. U slučaju da više volite da živite u slobodnoj zajednici, moguće je da će se ove godine predomisliti i poželeti ozbiljnu vezu, možda čak i brak. Naučite da pratite svoja interesovanja i potrebe srca!

Prema ljubavnom horoskopu za Raka za 2023. godinu, u drugoj polovini godine ćete upoznati šarmantnu osobu, ali trenutno možda nećete shvatate važnost ovog susreta. Posle ovoga, stvari će se brzo razvijati. Moguće je da ćete biti zaljubljeni u osobu sa radosnim duhom koja širi pozitivnu energiju.

Dakle, upoznaćete nekoga sa kim možete voditi zanimljive diskusije na intelektualnom nivou. Počevši od ovih prijateljskih razgovora, stvari će se razvijati na suptilan način ka dubljim osećanjima. Ne zanemarujte male detalje u odnosima sa suprotnim polom. Cvet, mali poklon, suvenir sa putovanja, razglednica, poziv u pravom trenutku - sve ove sitnice mogu da učvrste vezu ili mogu uticati na tok događaja u pravcu koji želite.

LAV

Ako tražite ljubav u prvim mesecima 2023. godine, ljubav će upasti u vaš život kao prava oluja, iako ste, iz nekog razloga, odlučili da zatvorite kapije svog srca. Pod uticajem Venere, Lav će se neočekivano zaljubiti na prvi pogled: veza na distanci može odjednom postati strastvena, Lavovi će imati izvanredan sastanak na autentičnom mestu. Moguće su izjave ljubavi od nekoga koga viđate svaki dan, ali do sada niste primetili. Međutim, ova oluja može trajno da promeni živote Lava, a varnice ljubavi biće dugoročne. Usamljeni Lavovi će težiti da pronađu nekog ako je spreman za porodičan život i ozbiljnu vezu, pod uticajem Merkura, koji je dobro pozicioniran u vašoj natalnoj karti.

Možete delovati previše racionalno, a nimalo sentimentalno. Ali, u stvari, vaš realan stav može se pokazati kao koristan za vas kako vreme prolazi, posebno u letnjim mesecima. Sledeće godine prekidate toksične odnose, ostavljate ljubomoru iza sebe. Prijateljstvo se može neprimetno transformisati, kada prođe prva polovina 2023. i shvatićete da ste zaljubljeni!

Ako vam srce već kuca za nekog drugog, prolazite kroz težak period. Za osobe u vezi ili u braku kratko putovanje će biti kao novi medeni mesec. Prema ljubavnom horoskopu za Lava 2023, tokom poslednjeg dela godine strast će igrati važnu ulogu, sa mnogo uspona i padova, manje ili više bolnih. Moraćete da se borite, ali ako uspete, proživećete divnu ljubavnu priču.

DEVICA

Početkom 2023. godine, Device koje su u vezi mogu se suočiti sa izazovima. Oklevaćete da napravite izbor koji vam se čini bitnim. Međutim, ako ozbiljno razmislite o ovom izboru, to će izgledati očigledno i neizbežno. U svakom slučaju, o tome morate razgovarati sa svojim partnerom. Astrolozi istilču da ćete do kraja 2023. godine, imati divnu ljubavnuavanturu ili divno ponovno okupljanje. Do tada ćete se uveriti da ljubav može da vam donese pravo zadovoljstvo.

Zbog nekih neverovatnih astralnih uticaja, imaćete veliku moć zavođenja i nema problema u osvajanju nekih srca, kada se približite sredini godine. Moguće je da budete više zainteresovani za seksualneaspekte vaših odnosa, a to bi moglo da poveća strast u odnosu sa partnerom. Ako uspete da kontrolišete ovu slabost, možete očekivati period pun iznenađenja.

Za usamljene Device druga polovina 2023. doneće izuzetan susret. Ovog puta, ne pokušavajte da koristite svoje rasuđivanje ili da ovu osobu pažljivo procenite da biste saznali da li je to pravo za vas. Vaš izbor je već napravljen! Usamljeni će uživati u mnogim zapletima. S druge strane, većina ovih romantičnih sastanaka će se često odvijati na neobičan način na najromantičnijim mestima.

Tokom poslednjeg dela godine uspećete da prevaziđete sve tabue i zabrane i svoj ljubavniživot ćete živeti kako želite, potpuno ignorišući bilo kakve tračeve. Za Device koje već imaju nekoga u životu, partner će ovih dana napraviti iznenađenje za pamćenje.

Izvor: Sensa