Dnevni horoskop za 5. decembar 2022. godine!

Jedini novi aspekt 5. decembra je konjunkcija Meseca i Urana. Ovaj tranzit može izazvati nedostatak unutrašnjeravnoteže, nerazumne stavove i čudne navike. Međutim, u vašem životu mogu se pojaviti i romantične ljubavne veze.

Nemojte se iznenaditi ako dobijete nenajavljene posetioce u vašoj kući, kao što su prijateljice ili rođaci! Trenutno postoji šansa da neočekivano dobijete, ali i rizik da izgubite novac.

Ovan

Ovnovi se podstiču da svoju energiju podjednako podele između problema koje treba rešiti i trenutaka potrebnih za mir i opuštanje. U suprotnom, mogu biti preplavljeni negativnim mislima. Pokušajte da postavite određene ciljeve koje možete postići ovog dana.

Bik

Bikovi mogu da sumnjaju u voljenu osobu, a jedino rešenje je da otoreno komunicirate sa partnerom. Ne dozvolite da vas nedorečeno muči. Smireno pričajte i zajendo pronađite rešenje.

Blizanci

Ne postoji ništa zavodljivije od kreativnosti i šarma Blizanaca, posebno pred licem potencijalnog partnera. Pogledajte u njegove oči i poslušajte svoj instinkt, odmah ćete sve razumeti.

Rak

Oči Rakova vide sve što se dešava - i dobro i loše. Ponekad je razumevanje onoga što se dešava bez izgovorene reči ogromna prednost, ali dolazi sa mnogo frustracija koje svi ne primećuju i ne razumeju. Obratite posebnu pažnju na ono što govorite i obratite pažnju na ljude koji pokušavaju da stvore dramu ni iz čega.

Lav

Imate takmičarsku prirodu, ali danas morate da se opustite. Ovo je prilično naporna nedelja i potreban vam je svaki trenutak mira ili odmora koji možete da dobijete. Ne ulazite u sporne rasprave sa kolegama, porodicom ili prijateljima.

Devica

Devica mora brzo da stane čvrsto na noge i otkloni sve negativne misli. Imate važnije stvari od negativnosti koja vas potpuno odvlači od svega što radite. Provedite neko vreme danas razmišljajući o svojim potencijalima.

Vaga

Danas je savršen dan za Vagu, možete uživati u ljubavi. Opuštanje u naručju svoje druge polovine je sve što treba da uradite da biste osetili sreću. Preplaviće vas divan osećaj mira i tišine i shvatićete koliko ste srećni u poređenju sa drugim ljudima koji mogu samo da sanjaju ono što imate.

Škorpija

Intuitivne snage Škorpije danas su najbolje. Iskoristite svoju snagu i karakter, ne obazirite se na misli drugih i možete napraviti važan skok u razvoju. Baš tmaogde ste želeli trud vas može odvesti.

Strelac

Danas će predstavnici Strelca biti puni energije i željni inicijative. Možete početi sa projektima o kojima ste dugo razmišljali, sada je vreme da ih započnete, posebno ako se radi o porodici.

Jarac

Ovo je dan pun lične harmonije za Jarca. Osećaćete se kao nikada do sada da je vaš životni partner uz vas i zajedno možete doživeti magične trenutke. Ovaj dan može doneti priliku za ljubav, ali će takođe imati implikacije na važna profesionalna pitanja.

Vodolija

Ako ste planirali šetnju sa prijateljima ili porodicom u slobodno vreme, ovo je odlična ideja za danas. Bićete dobro raspoloženi i doći će do opuštanja koje vam je potrebno da napunite baterije. Ovo je dobar dan za nove kupovine.

Ribe

U porodičnom životu očekuju vas napetosti. Ne tražite krivca, već kompromis. A kada je u pitanju rešavanje situacije, obavezno poslušajte mišljenja najmilijih.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa