Veliki ljubavni godišnji horoskop za 2023. godinu za prva tri znaka Zodijaka - Jarac, Vodolija, Ribe!

JARAC

Za Jarčeve 2023. godina dolazi sa sentimentalnom atmosferom u prvim mesecima. Jarac će ići iz jedne krajnosti u drugu, u kratkim intervalima, a vi ćete se dvoumiti između strasti i nežnosti. Prolazite kroz težak sukob sa samim sobomm, a to može uticati i na one koje volite. Najvažnije će biti da se koncentrišete na svoju neodlučnost i posvetite se rešavanju ovog stanja.

Kako se letnji meseci približavaju, Jarčevi rizikuju da se suoče sa nekim sentimentalnim problemima koje je teško rešiti. Mnogi Jarčevi se mogu zaljubljivati, menjati, donositi impulsivne odluke o novim vezama. Razmislite o posledicama ovakvog ponašanja pre nego što delujete. Ako ste rođeni u trećoj dekadi svog znaka, šarmantna osoba bi mogla da osvoji vaše srce. Imaćete osećaj kao da ste na sedmom nebu, ova ljubav je ona koja nas zalepi.

Vaša osećanja su toliko jaka da ćete, iako je sastanak održan pre nekoliko nedelja, poželeti da odmah objavite vezu.
Ne dozvolite sebi da budete slepi i dobro razmislite kome poklanjate srce i da li je ta osoba vredna za vas. Dajte sebi vremena da detaljno analizirate temu. Pre nego što odlučite da budete zajedno zauvek i u dobru i u zlu, trebalo bi da ozbiljno razmislite.

VODOLIJA

Vodolije će 2023. godine biti euforične. Ova astralna klima tokom prvog meseca 2023. mnogima od vas će doneti šansu za novi početak u ljubavnom životu, što je odlučujući i neočekivani put. Usamljena srca će posebno želeti da stabilizuju svoje živote i započnu stabilnu vezu. Moguća ljubav na prvi pogled prema nekom od Vodolija može se desiti tokom putovanja u inostranstvo ili neočekivanog susreta sa strancem.

Posle nekoliko meseci imaćete neprijatan osećaj nesigurnosti. Ako vas vaša romantična veza ne zadovoljava u potpunosti, možda ćete morati da je prekinete i počnete ispočetka. Neki će se lako odlučiti an raskid i shavtiti da je sada to jedino rešenje. Međutim, većina Vodolija će ostati u romantičnim vezama, bez pokušaja da poboljša situaciju i preuzme odgovornost u većem delu godine. Skrivanjem problema pod tepih može nepovoljno da se odrazi na kvalitetživota. Ako želite da ostanete sa partnerom onda pokušajte ovaj odnos da poboljšate. Ako je potrebno, ne oklevajte da tražite savet.

Tokom drugog dela 2023. istrajavate u svojoj istinskoj želji da obnovite stvari u ljubavi. Tokom ovog perioda, u potpunosti ćete iskoristiti unutrašnju harmoniju koju donosi planeta Jupiter. U čitavom zamahu, oslobođeni, zračećete pozitivnim magnetizmom, širićete oko sebe zaraznu radost i bićete spremni da iskoristite sve mogućnosti koje vam daje ova planeta.

Tokom poslednjih meseci, imaćete tendenciju da previše razmišljate o budućnosti, a manje o sadašnjosti. Ovaj stav može izazvati sukobe, posebno ako je vaš partner rođen u znaku Vage. Usamljene Vodolije nemaju razloga za brigu; ako njihovom ljubavnom životu nedostaje začina, one su spremne da svoju energiju i kreativnost ulože u druge aspekte života dok se ljubavnasfera ne poboljša. Vodolije koje ove godine stupaju u brak očekuje uspeh.

RIBE

Zauzete Ribe neće imati problema u ljubavnom životu. Za usamljene, šanse da pronađu partnera će se povećati. Ali dobro je da ne prenaglite. Pustite da vreme prođe kako biste upoznali svog partnera pre nego što se ozbiljno uključite u vezu. Bolje je polako, da kasnije izbegnete raskid, koji je uvek bolan. Nemojte biti previše diskretni ili stidljivi ako ste u blizini nekoga ko vam izaziva jake emocije. Izrazite svoja osećanja.

Venera u drugoj polovini 2023. godine donosi reakciju druge osobe na iskrenost koja će biti sjajna, pa je ovo povoljan period da nekome pokažete osećanja i iskoristite dobru priliku. S druge strane, ovaj astralni ambijent učiniće da postanete romantični i osetite izvesnu nostalgiju za prošlošću. Ne oživljavajte nijednu ljubav iz prošlosti: rizikujete da ponovo proživite već zaboravljeni bol. Venera, dobro usmerena, lako će uticati na vas, a vaša potreba za nežnošću biće velika. Ne tražite sreću negde drugde, već pogledajte oko sebe – ona je odmah iza ugla.

Usamljene Ribe treba da razmišljaju i deluju oprezno, bez ubrzanja dešavanja kada je ljubav u pitanju, posebno poslednjih meseci 2023. Ne idealizujte druge osobe dok ne upoznate njeno srce.

Izvor: Sensa