Dnevni horoskop za 29. decembar 2022. godine!

Sekstil Meseca i Plutona - Ovaj tranzit između Meseca i Plutona budi vašu sentimentalnu prirodu. Uživate u avanturama i ekstremnim akcijama. Vaš emocionalni život je veoma karakterističan. U vama se budi želja za putovanjem. Možda ćete proći kroz pozitivnu transformacijuuma. Jedan od najznačajnijih aspekata jeste retrogradni Merkur - više o tome pročitajte OVDE.

Mesec u Ovnu nas pretvara u snop energije i daje nam poverenje u sopstvene veštine. Ponašamo se spontano, ali i odgovorno, i imamo bistar, oštar um. Sa elanom započinjemo nove projekte i imamo visoku asertivnost. Sada je najbolje vreme da se pozabavite teškim stvarima. Konjunkcija Merkura i Venere inspiriše naš osećaj za manire, društvene talente - mi smo veseli, uslužni, prijateljski raspoloženi, elokventni i prilagodljivi. Naša mašta i inspiracija se pojavljuju sve više. Odlično je vreme za izlaske i razgovore.

U galeriji ispod pročitajte šta vašem znaku predviđa dnevni horoskop za 29. decembar 2022. godine!

Sensa / Canva DNEVNI HOROSKOP ZA 29. DECEMBAR 2022

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa