Mesečna numerologija za januar 2023. godine!

Kako biste pročitali detaljniju mesečnu numerološku prognozu, prvo morate izračunati broj svoje sudbine. Saberite sve brojeve iz vašeg datuma rođenja i svedite ih na jednocifren broj. Na primer, ako ste rođeni 13.08.1984. godine, razunate na sledeći način: 1 + 3 + 8 + 1 + 9 + 8 + 4 = 34 - 3 + 4 = 7 Broj sudbine u ovom slučaju je Sedmica.

Pročitajte numerologiju za svoj broj:

Jedinica

Ovaj kalendarski mesec doneće vam novi početak, ali na vama je šta će biti. Ostavite u prošlosti sve što vas vuče nazad, što vas sprečava da rastete. Udahnite svež vazduh koji vam ovaj mesec pruža i jurite ka svojim ciljevima sa novom snagom. Sada imate veliki potencijal da promenite pravac svog života. Razmišljajte kreativno i izbegavajte opravdane rizike. Energija broja 1 će vam pomoći da pomerite čak i ono što se čini nemoguće pomeriti.

Dvojka

Nakon burnog vetra od prošlog meseca, možda vam je sada potreban mir i podrška. Energija broja 2 čini vas osetljivijim i empatičnijim prema problemima drugih, a ako ne želite da se ceo mesec zaglavite u tuđim brigama, moraćete da postavite jasne granice. Izbegavajte prenaprezanje. Vaša strategija za ovaj mesec je saradnja i partnerstvo. Lični odnosi će preći na novi nivo intimnosti, ali ako ste sami, pazite da otvorite svoju dušu prvoj osobi koju sretnete. Budete razumni.

Trojka

Očekuje vas zabavan mesec. Energija broja 3 je energija kreativnosti, bezbrižnosti i zabave. Ovog meseca život će vam izgledati kao igralište gde želite da probate sve. Fokusiranje na velike stvari može biti nezgodno, pa koristite svoj smisao za humor koji vam može pomoći. Pronađite način da se izrazite kroz kreativnost - prijavite se za kurs. Ovo će usmeriti vašu energiju u pravom smeru, a kreativno razmišljanje će pomoći u rešavanju radnih pitanja. Sada vidite nestandardna rešenja za mnoge probleme, koristite ovu viziju za lični i profesionalni rast.

Četvorka

Vreme je da dovedete svoj život u red. Energija broja 4 je energija stabilnosti i doslednosti, pa je mesec najpogodniji za izgradnju jasnog sistema planova i ciljeva za celu godinu. Iskoristite snagu rutine, to su jednostavne, ali redovne radnje koje će vam sada doneti maksimalnu korist. Započnite novu naviku, promenite dnevnu rutinu, posvetite više vremena svojim osnovnim potrebama: spavanju, brizi o sebi, šetnji. Mesec je povoljan za razvoj karijere, učenje, savladavanje veština. Ovo je povoljno vreme za učenje i usavršavanje. Vaša porodica, voljeni, vaše okruženje sada vam daje novu snagu. Iskoristite to za opšte dobro.