Horoskop za prvu polovinu 2023. godine - šta astrolozi predviđaju za svaki horoskopski znak od januara do jula!

OVAN (21. mart-20. april)

Sada kada smo u novoj godini, ostavimo prošlost iza sebe i počnemo ispočetka. Kada tražite prilike, pokušajte da razmišljate van okvira. Ipak, biće vam predstavljene nove mogućnosti u drugom kvartalu. Nekima je predviđeno i povećanje zarade. Novi poslovni poduhvati imaju dobre šanse za uspeh u 2023. godini, a ulaganja će takođe doneti profitabilne povraćaje. Možda ćete primetiti rastuću svest o nežnosti, romantičnoj misli i širenju društvenih veza u prvih nekoliko meseci godine. Čak i ako vam je strpljenje iscrpljeno kada imate posla sa određenim članovima porodice, i dalje morate biti fleksibilni. Ove godine popravljanje stvari možda neće biti jednostavno i zahteva neka strateška prilagođavanja. Stresu ne treba davati nikakvu moć nad sobom.

BIK (21. april-20. maj)

Bik, možete se nadati novom početku i prosperitetnoj Novoj godini! Predstojeća godina će doneti svoj deo prepreka, ali će doneti i značajne nagrade. U prvoj polovini 2023. godine ne biste trebali žuriti ni u šta, ulagati u bilo šta rizično ili se trošiti na sve što vam nije potrebno. Umesto da pokušavate da pobegnete od svojih problema, trebalo bi da radite na jačanju svojih veza sa članovima porodice. Savladavanje nove oblasti stručnosti ili skupa veština može vam pomoći da se popnete na korporativnoj lestvici. Neki od vas možda žele da pokrenu sopstveni posao. Pridržavajući se rutine fizičke aktivnosti i hranljive ishrane, možete se približiti svojim fitnes ciljevima. Možda ćete morati da se pozabavite problemima u svojim romantičnimvezama početkom godine, ali stvari će uskoro postati uzbudljive. Mogu se ukazati mogućnosti za unapređivanjem znanja u drugim zemljama. Putovanje u inostranstvo u kratkom roku zbog posla bi moglo biti veoma korisno. Budite oprezni kada potpisujete ugovore i sve pažljivo pročitajte.

BLIZANCI (21. maj-21. jun)

Blizanci mogu da se raduju plodnoj godini. Neće više biti problema sa vašim radom, a sreća će vas obasjati. Neki od vas mogu preuzeti dodatne odgovornosti. Romantika i ljubav mogu da procvetaju ove godine. Nivo entuzijazma i međusobnog razumevanja među voljenima će ostati visok. Morate ostati energični i uključiti vežbu u svoju dnevnu rutinu da biste uživali u prednostima zdravog tela. Pravna poravnanja koja uključuju ostavinske sporove mogu takođe postići sporazumna rešenja. Kupovina nekretnina je opcija ako ste zainteresovani za to. Ove godine posao će zahtevati česta putovanja u inostranstvo, a pokazaće se i povoljnim. Studenti mogu nastaviti da dobro polažu sve svoje ispite i imaju produktivnu akademsku godinu.

RAK (22. jun-22. jul)

2023. će biti fantastična godina za vas. Može doći do unapređenja ili povećanja plate. Možete da očekujete veliki uspeh i materijalno obilje u poslednjoj četvrtini. Dosledni, mali, ali stabilni napori tokom vremena su ono što je potrebno da bi se bilo šta postiglo. Snažno umrežavanje će verovatno koristiti poslovnim ljudima. Planovi za poboljšanje vaše finansijske situacije mogu biti veoma traženi. Međutim, bogaćenje brzo ili lako nije nešto što treba uzeti u obzir. Odnosi sa voljenim osobama će verovatno doživeti malo fluktuacija. Da biste ove godine zadržali mir kod kuće, moraćete da napravite neke ustupke. Neki od vas će možda primiti romantične uvode od zajedničkih prijatelja. Neki od vas bi mogli postići uspeh u turističkoj industriji. I akademski izgledi i izgledi za prijem su idealni ove godine. Kupovina imovine se preporučuje, ali ne bi trebalo da donosite ishitreneodluke.