Pun Mesec u znaku Raka očekuje nas 7. januara - astrolozi otkrivaju šta donosi svakom horoskopskom znaku.

OVAN

Ovan za vreme punog Meseca treba da pokaže više ljubavi i nežnosti prema članovima porodice. Posetite brata ili sestru, iznenadite ih tortom i razgovarajte sa njima od srca do srca. Takođe, u naredne dve nedelje bićete oličenje mudrosti i razumevanja u oblasti komunikacija. Sada donosite informisane odluke i filozofski gledajte na promene kopje se događaju. Pokušajte da uzmete olovku i napišete kratku priču; Sada izrazite sve više svoju kreativnost.

BIK

Bik takođe treba da obrati pažnju na roditeljsku porodicu. Pokažite svoju brigu za njih, kao što su oni nekada pokazali vama, pokažite šta zaista osećate. Imaćete pravi porodični odmor, pun topline i dobrih razgovora. Takođe, Bikovi mogu da pokažu svoju velikodušnost u oblasti finansija, sjajno je donirati mali iznos onima kojima je to potrebno. Nemojte izneveriti ljude koji će vam u ovom trenutku poveriti svoje tajne, čuvajte ih odgovorno.

BLIZANCI

Blizanci bi trebalo da pokažu ljubav prema sebi za vreme punog Meseca. Ako sebi često nešto zamerate i niste zadovoljni vlastitim izgledom, pohvalite sebe i recite sebi u ogledalu da ste lepi takvi kakvi jeste. Priuštite sebi prijatnu kupovinu, odmorite se, opustite se, priuštite sebi nešto što ste pre želeli. Takođe, u ovom periodu povoljno započeti novi trening i baviti se sportom.

RAK

Rakovi za vreme punog Meseca trebalo bi da osveste svoju empatiju i da pomognu nekome kome je pomoć potrebna, volontiraju, daju svoj doprinos. Pomoć ne mora uvek da bude finansijska, možete otići u sklonište za pse i pomoći volonterima da šetaju kućne ljubimce beskućnike. Takođe bi bilo dobro da ovo vreme posvetite duhovnom razvoju. Posvetite se dobrim i vrednim stvarima.

LAV

Lavovi treba da pokazuju ljubav i brigu prema starijim rođacima i prijateljima. Pripremite ukusnu večeru i pozovite ljude koji su vam bliski da vas posete. Ne zaboravite na one koji su vam pomogli na životnomputu. Možda vam je kolega rekao nešto o vama ili vam je drug iz razreda dao nagoveštaj koji vam je doneo priznanje. Jednom rečju, vreme je da se zahvalimo onima koji su pored nas. Takođe, Lavovi u ovom trenutku mogu sanjati u velikim snovima. Mesec je u povoljnoj poziciji. Uzmite svesku i zapišite u nju sve svoje najluđe želje.