Mars je u retrogradnoj fazi od 30. oktobra 2022. do 12. januara 2023. godine, a kada krene direktno, mnoge stvari se mogu promeniti. Retrogradni Mars doneo je kašnjenja, frustracije i konfuziju. Mars vlada našim opštim pristupom životu, pa nas u retrogradnom stanju primorava da preispitamo načine na koje radimo stvari - od radnih navika do naših sklonosti u ljubavi i odnosima. Ali taj period neizvesnosti uskoro se završava.

Kada se Mars okrene direktno, odjednom ćemo videti načine za prevazilaženje prepreka na putu ka uspehu. Ako niste uspeli da pokrenete projekat ili da se jasno izrazite partneru ili prijatelju, planeta ratnica u direktnom hodu će vam iznenada pokazati kako - i gurnuti vas napred.

Saznajte kako će Mars u direktnom hodu od 12. januara uticati na svaki horoskopski znak:

Ovan

Ovnovi iz dugogodišnjeg problema sa kojima ste se suočavali u vezi sa vašim agresivnim tonom i načinom komunikacije, sukobima sa članovima porodice i stvarima vezanim za finansije, uz suočavanje sa problemima, sve će takođe početi da se popravlja, ali i dalje morate biti svesni svojih navika u ishrani i fizičkog zdravlja.

Bik

Možete se radovati rešavanju pitanja vezanih za imovinu; međutim, pošto je Mars takođe gospodar dvanaeste kuće, što predstavlja rashode i gubitke, možda ćete imati neke troškove tokom ovog vremena. Morate biti oprezni tokom dogovora. Pogodan je i za one koji traže srodnudušu i preuzmu inicijativu za pronalaženje i prave osobe za sebe.

Blizanci

Blizanci koji se suočavaju sa problemima u svom profesionalnom životu, osetiće olakšanje kada Mars krene direktno u Biku. Mars takođe aspektuje vašu sedmu kuću, kuću partnerstva i braka. Dakle, zbog vaše dominantne prirode može doći do nekih nepotrebnih sukoba ega koji bi mogli ometati vaš odnos sa partnerom i mogli biste videti uspone i padove.

Rak

Kretanju u vašoj jedanaestoj kući dobitaka i želja, tako da će problemi sa kojima ste se suočavali kao što su finansijskiproblemi, problemi i sukobi na radnom mestu, kašnjenje napredovanja i povećanja, proći. Studenti mogu da se koncentrišu na svoje studije.

Lav

Mars vlada devetom i četvrtom kućom za rođene u znaku Lava. Sada ova planeta postaje direktna u vašoj desetoj kući. Problemi sa kojim ste se suočavali od svojih šefova, starijih i mentora na svom radnom mestu će doći kraj i dobićete velike koristi u svom profesionalnom životu. Bićete ispunjeni novim mogućnostima.

Devica

Rođeni u znaku Device, Mars donosi posebno poboljšanje odnosa sa starijim članovima porodice, ali i sa autoritetima na poslu. Imate podršku članova porodice, razvijajte empatiju.