Dnevni horoskop za 12. januar 2023. godine!

OVAN

Na putu ste ostvarenja važnog ličnog cilja, i ponekad se pitate kolika će biti cena u energiji i emocijama? Uvek gledajte širu sliku, put je samo deo vaše avanture.

BIK

Sjajan dan za vas, neko iz okoline čini da se opet osećate kao dete, veselo i bezbrižno. Poklonite sebi posebno popodne s dragim ljudima i uživajte zajedno.

BLIZANCI

Stari impulsi vam se vraćaju, osećate želju da pozovete osobu koja nije dobra za vas. Skrenite sebi fokus na druge, važnije stvari.

RAK

U centru vašeg dana biće dom i porodica, možda čak i neka osoba s kojom ste davno živeli zajedno. Vreme je za poziv kako biste se opet povezali i dali novu šansu svom prijateljstvu.

LAV

Otvoriće vam se osoba od koje ste to najmanje očekivali, budite spremni da čujete sve o njoj. Pružite iskrenu podršku i nikako to što ste čuli ne prenosite dalje, da ne biste privukli lošuenergiju.

DEVICA

Neki novi hobi vam zaokuplja pažnju, daje vam priliku da se fokusirate, napravite nešto lepo, a istovremeno ne razmišljate o nečemu što vas muči. Ako niste u vezi, preko ovog hobija možete da upoznate nekog novog!

VAGA

Sumnjate u sebe danas, posebno na poslovnom planu. Udahnite duboko i recite sebi da vi to možete, sposobni ste i puni energije!

ŠKORPIJA

Mnogo razmišljate o tome da li ste osoba kakva želite da budete. Šta vam je neophodno da biste ostvarili zamišljeno? Najpre pronađite mir i sigurnost u sebi, a tek onda pokušajte da ih tražite u drugima.

STRELAC

Da li vam neko stalno skreće pažnju na neku vašu navodnu manu? Dobro razmislite šta ta osoba zapravo želi. Da se promenite, ili da vas drži pod kontrolom kritikama?

JARAC

Neće svima biti lako danas, zabrinuti ste i ne možete da procenite imate li pravih razloga za anksioznost. Podrška prijatelja će vam biti ključna, otvoreno razgovarajte i izbacite sve to iz sebe, samo tako ćete nastaviti napred!

VODOLIJA

Osetljivi ste danas, emocije preuzimaju kontrolu nad vama. Prepoznajte to na vreme i oduprite se spirali negavitnosti. Zapamtite, osećanja nas čine ljudima, ne čine na slabim!

RIBE

Budite na oprezu, bez upozorenja ćete imati problem sa nekom odgovornošću. Ljudi oko vas danas nisu toliko spremni da pomognu. Pripazite se manipulatora u okolini, čekaju da pogrešite!

Izvor: Sensa