Nedeljni horoskop od 16. do 22. januara 2023. godine!

Ovan

Male radosti, korisne akvizicije, neobična poznanstva, uspesi u ljubavi i oštri obrti sudbine - sve se to može očekivati nakon oslobađanja Marsa od retrogradnosti 12. januara. Početkom nedelje, zbog uticaja planete, može biti veoma teško fokusirati se na posao. Astrolozi savetuju da sebi date vremena da smirite živce i postignete harmoniju.

Bik

Još je prerano za velike pomake u karijeri i poslu: ovaj period je pogodniji za ljubavne i romantične veze, komunikaciju sa porodicom, decom. Predstavnicima ovog znaka sredinom januara svakako će biti potrebna sposobnost da zadrže optimizam i pribranost. Iako se pojave problemi, verovatno ćete pronaći rešenje.

Blizanci

Crvena planeta donosi Blizancima veoma povoljan kraj nedelje. Ne treba rizikovati i podleći emocionalnimimpulsima, ali izlazak na sastanke i upoznavanje partnera je vrlo moguće. Zvezde ove nedelje savetuju Jarčevima da budu izuzetno oprezne pri susretu sa neprijateljskim ljudima. Uticaj Urana u sredu, četvrtak i petak može se manifestovati u vidu aktivacije.

Rak

Rakovi treba da slušaju sebe. Najverovatnije će moći da pronađu skrivene znakove koji ukazuju na emocionalne i fizičke probleme. Možda nećete biti u najpovoljnijoj poziciji, pa je bolje da ne odlažete zadatke tokom odmora, kašnjenja, prekršena obećanja. Takođe, astrolozi ne preporučuju pozajmljivanje novca. Planete zovu da malo usporimo, sredimo nagomilane slučajeve, oslobodimo se umora.

Lav

Lavovi će morati da se napune novom energijom, koja se može usmeriti na sprovođenje planova. Takođe, astrolozi preporučuju da budete pažljiviji sa flertovanjem na radnom mestu: još ne bi trebalo da kombinujete uspeh u karijeri sa romantičnim avanturama. Nedelja je dobra za promenu pejzaža, kretanje, pokušaj pomirenja sa bivšim partnerom, kao i za uspostavljanje komunikacije sa prijateljima i rođacima.

Devica

Devicama u velikoj meri pomaže empatija. Imate dobar osećaj za druge, što bi trebalo da koriste u pokušajima da analiziraju tuđi karakter i predvide ponašanje drugih ljudi. Dobar je period da se posvetite poslu i potražite profitabilan hobi, novi izvor prihoda i inspiracija. Device će imati veoma dobre šanse da povećaju porodičnog budžeta.