Nedeljni horoskop od 23. do 30. januara 2023. godine!

Ovan - Nedelja od 23. do 29. januara je odličan period za unapređenje života, sprovođenje ambicioznih planova i realizaciju zamišljenog. Energija Ovnova biće u punom zamahu, ali najviše od svega biće inspirisani novim prilikama krajem nedelje.

Bik - U tako neverovatno povoljnom periodu, Bik će više sanjati i maštati. Bikovi će moći da saznaju mnogo važnih informacija o sebi i o svom životu. Ako se u bliskoj prošlosti pojavio neki unutrašnji nesklad i nedoumice, onda bi od 23. do 29. trebalo da odu. Nemojte se plašiti da donosite važne odluke.

Blizanci - Klonite se toksičnih ljud i manipulacija, posvetite se sebi. Da biste privukli više sreće, radite na svom znanju, činite dobra dela. Najpozitivniji dan za žene rođene u ovom horoskopskom znaku, kao i za sve ostale, je 27. januar. Ovo je dan jačanja Venere.

Rak - Period od 23. do 29. januara je odličan za pronalaženje novih hobija i korenito restrukturiranje života: možete da radite renoviranje kuće, tražite novi posao, upoznajete ljude, izlazite na sastanke, zaljubljujete se. Rakovi će morati da iskoriste sav svoj unutrašnji potencijal. Sprovođenje planova biće uspešnije nego inače.

Lav - Da biste postigli vrtoglav uspeh, Lavovi bi trebalo da nauče da čuju sebe. Pazite kojim ljudima dajete šansu. Ne bi trebalo da iznosite svoje planove i ciljeve u javnost. Preporučljivo je da osloniti se samo na svoje snage, slušati samo sebe i postupati po volji svog srca.

Devica - Device će verovatno želeti da pronađu ljubav ili jednostavno dobiju više pažnje. Ostanite svoji, iskreni i otvorite srce, pa su pozitivni događaji mogući. Bavite se sportom, prilagodite ishranu i napravite neke dobre promene za sebe.

Vaga - Astrolozi savetuju ženama rođenim pod ovim znakom da obrate pažnju na stanje svoje energije. Period će biti veoma povoljan, pa će biti potrebni svi unutrašnji resursi da se život promeni na bolje. Da, postoji šansa da će se zlobnici i zavidnici aktivirati. Ne verujte neproverenim informacijama iz nepouzdanog izvora, tračevima i glasinama. Druga važna tačka je otklanjanje uzroka nekontrolisane potrošnje energije. Vagi će biti potrebna sva energija koju će dobiti od Venere i drugih planeta.