Astrolozi ističu da su sledeći horoskopski znakovi najstrastveniji parovi:

Ovan (21. mart - 19. april) + Lav (23. jul - 22. avgust):

Iako Ovan i Lav nisu baš kompatibilni, njihova strast i povezanost je jaka. Njihova veza često nije laka, može da bude puna napetosti. Sviđa im se što su pošteni i lojalni, čak i ako nisu miroljubivi. U žaru trenutka, verovatno je da će impulsivni Ovan ili vatreni Lav reći nešto što ne misle. Ali kada se ovaj vulkan ugasi, ostaju njihova povezanost i strast.

Bik (20. april - 20. maj) + Škorpija (23. oktobar - 21. novembar):

Da li su Bik i Škorpija dobar par? Spoj zemljanog i vodenog znaka. Kada se ovi znaci sudare, to je tornado emocija, strasti i borbe, ali na dobar način! Gotovo je nemoguće da Bik i Škorpija održe platonsku vezu jer se jako privlače. Ali to nije tako lako. Bik i Škorpija su suprotnosti, a svi znamo da se suprotnosti privlače. Ali suprotnosti takođe mogu biti teške i mogu doneti izazove. Škorpija je znak promene, dok Bik voli stabilnost. Postoje mnoge druge suprotnosti, ali bez obzira koliko su ovi znakovi različiti, oni imaju duboku emocionalnu vezu zbog koje se borba za ljubav isplati.

Rak (21. jun - 22. jul) + Jarac (22. decembar - 19. januar):

Mogu li Rak i Jarac biti dobar par? Kada se voda i zemlja spoje, oni stvaraju snažnu moć Bez obzira koliko puta se Rak i Jarac mogu svađati, oni ostaju jedno drugome zaštitni pokrivač. Oboje imaju urođenu želju za stabilnošću i dubokom ljubavlju. Rak i Jarac su najmanje emotivni znakovi u Zodijaku, ali to može biti izazov, jer oboje potajno žude za snažnom emocionalnom vezom. Ovo na kraju rezultira time da svi imaju velika očekivanja od odnosa. Kada se nađu na ovoj relaciji, mogu dugo ostati zajedno.

Blizanci (21. maj - 20. jun) + Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Da li su Blizanci i Vaga kompatibilni? I Blizanci i Vaga su vazdušni znaci koji čine savršen zaljubljeni par. Oni se savršeno nadopunjuju i njihov primarni fokus u vezi je da rastu kao par. Pomalo im nedostaje osetljivosti, pa na tome moraju da rade. Takođe, važno je da pronađu kompromis. Ali kada Vaga pronađe pravu meru, a Blizanci mir, nastaje njihova romantična mirna luka.

Izvor: Sensa