Pun Mesec u Lavu stiže 5. februara 2023. godine i prema mišljenju astrologa, donosi vibracije srca, ljubavi i poverenja. Nosi vibraciju usredsređenu na srce koja može da uliva poverenje i pomaže nam da idemo napred. Lav se često povezuje sa kraljevskom osobom, glamurom i scenom. Lav je ponosna energija koja nas ohrabruje i koračamo kroz život sa i samopouzdanjem.

Iako postoji dublja i značajnija strana energije Lava, pod ovim punim Mesecom, važno je da ne pređete samo preko površinskih kvaliteta ovog vatrenog znaka. Svi možemo uzeti deo ove svetlucave energije! Zato pod punim Mesecom posvetite se stvarima koje volite, radite ono što želite, nešto zbog čega se osećate posebno, a deluje pozitivno na vaš život. Uživajte u tome.

Život nam ponekad deluje previše ozbiljno, a pun mesec u Lavu podseća da je vreme da se vratite sebi i zasijamo svojom unutrašnjom svetlošću, da budemo ono što jesmo. Tokom ove lunarne faze aktivan je Uran, planeta koja može doneti neizvesnost. Uran potresa stvari da nas probudi i osvesti, odnosno motiviše nas da vidimo stvari iz drugačije perspektive. Podsetite se, kada promenite ugao iz kojeg gledate stvari, promeniće se i stvari koje gledate. Sa promenom u perspektivi, možda želimo da promenimo stvari u svom životu ili da stvarima pristupimo na novi način. Možemo doneti iznenadnu odluku ili konačno odlučiti da preduzmemo nešto o čemu smo razmišljali.

Kada osetite poziv, nemojte se plašiti da delujete pod ovim punim Mesecom, jer će hrabro samopouzdanje Lava i činjenica da nemamo velikih planeta u retrogradnoj fazi biti podsticaj, pomažući nam da se osećamo podržano dok idemo napred, da uradimo sve stvari koje želimo da uradimo. Aktivirajte se i angažujte u stvarima koje želite da promenite i postignete.

Iako postoji ova smela energija koja se kreće napred oko ovog punog Meseca, možda bi takođe bilo vredno imati na umu jedan od dubljih principa energije Lava, a to je jednostavnost. Iako Lav može biti veličanstven i blistav na površini, jedna od njegovih dubljih nota je da stvari budu jednostavne. Da ne budete previše zvezdani i ometeni zlatnom prašinom, već da se vratite onome što je zaista smisleno i povezano sa srcem.

Ponekad najjednostavniji odgovori i najjednostavniji postupci mogu biti najdublji. Nekada ako sve bude jednostavno i sledimo put najmanjeg otpora može da nas održi u stanju lakoće i u skladu sa željama našeg srca.

Šta god da vam se događa tokom februarskog punog Meseca u Lavu, vratite se jednostavnosti. Kako možete pojednostaviti situaciju? Kako možete da radite sa najjednostavnijim odgovorom?

Možda ćete, fokusirajući se na jednostavnost i radeći stvari od srca, osetiti kako vam se vraćaju lakoća, mir i pozitivna energija.

Izvor: Sensa