Horoskop za vikend od 10. do 13. februara 2023. godine!

Ovan

Stvari u vašem životu idu sve bolje i bolje, a jedino o čemu razmišljate je da dobro raspoloženje i optimizam ostanu isti tokom cele nedelje. Iskoristićete ovaj vikend da provedete vreme sa svojim najmilijima. Tako bliski odnosi su vam nedostajali, sada imate priliku da im kažete koliko ih zapravo volite.

Bik

Prilike će se otvarati na svakom koraku, a najvažnije je da verujete u sebe i isprobate sve što vam život baci pred noge. Ali to ne znači da morate biti mudri sa svojim izborima, pogotovo zato što će oni uticati na vašu budućnost.

Blizanci

Monotonija tokom nedelje vas je naterala da tražite adrenalin, a u ova dva dana pokušaćete da uradite nešto drugačije, što vam može dati energiju za početak nove nedelje.

Rak

Ovaj period u vašem životu je bio iscrpljujući i napet, a ovog vikenda biće potrebno da se opustite kako biste započeli novu radnu nedelju sa pozitivnom energijom i optimizmom. U ovim danima ćete se fokusirati na sebe i na ono što uživate da radite.

Lav

Vaš partner će želeti da promenite odnos koji imate, bilo da želi zajednički život ili velike promene, ovo može da vas uplaši. Razmislite pre odluke, ali nisu sve promene negativne. Vaš život se lepo može peokrenuti.

Devica

Vaša intuicija će vas voditi ova dva dana. Ne žele svi ljudi oko vas najbolje od vas, a predlozi koje ćete dobiti mogu biti sumnjivi. Ako osećate da nešto nije u redu, najbolje je da se držite podalje od takvih ljudi.