Nedeljni horoskop od 20. do 26. februara 2023. godine!

Ovan

Ove nedelje ne očekujte nova otkrića i nove ideje. Čak i ako se pojavi nešto vredno, vredi štedeti svoju snagu. Prekomerna aktivnost može štetiti zdravlju. Dobre vesti doneće voljena osoba. Oslobodite se od negativnih emocija i sačuvajte smirenost.

Bik

Morate srediti svoje principe i naučiti kako da upoznate druge ljude. Ovnovi će takođe imati nove mogućnosti. Ovo vreme je pogodno za introspekciju i privremeno zaustavljanje, odmor, buđenje mudrosti. Živopisni utisci i emocije moraju da sačekaju.

Blizanci

Poslušajte savete najbližih i budite oprezni, delujte. Fokusirajte se na komunikaciju i planiranje, lake kućne poslove. Da biste ovu nedelju započeli pozitivno, preporučljivo je da više radite na sebi.

Rak

Narednih sedam dana pomoći će Raku da pronađu put do harmonije - vreme je da očistite negativne emocije. Treba samo početi, napraviti važne korake i napredovati. Problem je u tome što će aktivnost Venere povećati žudnju za lenjošću i apatijom. Odstupite od monotonije.

Lav

Lavovi mogu početi da imaju jaka osećanja. Trebalo bi da radite na sebi i očistite svoj um od loših misli. Takođe će biti korisno da se zaštitite od negativne energije. Astrolozi saopštavaju da će dolaskom proleća predstavnici ovog znaka započeti novi život, ali zima se još nije završila, pa je važno ostati sabrani. Foksuirajte se na očuvanju stabilnosti u finansijama.

Devica

Unutrašnji glas će im omogućiti da brzo shvate kako da postupe u datoj situaciji kako bi iz nje izašli kao pobednici. Nemojte da se posvećujete previše komplikovanim projektima i slučajevima. Ljubavna aktivnost neće opasti, ali zbog Venere, astrolozi savetuju Devicama da ostanu svoje, to je tajna ljubavi i romantičnog uspeha. Ovo će povećati šanse za uspeh u ljubavnim poslovima.