Da li ste ikada račnali broj životne staze? U numerologiji se smatra da taj broj sadrži posebne vibracije, odnosno da utiče na životni pravac. Kako pronaći broj svog životnog puta? Sve što treba da uradite jeste da saberete brojeve u svom datumu rođenja. Nastavite da sabirate sve dok ne dobijete jednocifreni broj životnog puta između 1 i 9.

Na primer, ako je vaš rođendan bio 29. marta 1969., to bi izgledalo ovako: 3+2+9+1+9+6+9 = 39; 3+9 = 12; 1+2 = 3 U ovom slučaju je Trojka broj životnog puta.

Svaki broj životnog puta ima svoju simboliku, a evo šta je posebno kod osoba kojima je životna staza broj 9:

1. Humanitarci - Osobe sa životnim putem 9 su bukvalno poznati kao "humanitarci" u numerologiji, budući da su i kreativni i izuzetno brižni kada treba da se posvete drugima. Kao što numerološkinja Kejtlin Kerhart kaže: "Devetke su filantropi i vođeni su željom da pomognu. Nije lak put kojim se ide, ali želja 9 da pomogne drugima i učini svet boljim je istinska."

2. Nesebični - Budući da su tako humanitarno nastrojeni, životni put 9 je prepun saosećanja. Neprestano sebe daju da bi pomogli drugima. Ovo se može smatrati snagom ili slabošću, u zavisnosti od toga koliko dobro mogu pronaći ravnotežu. Kako Kerhart objašnjava, oni mogu da zaborave sebe u svojoj potrazi da budu na usluzi drugima, što dovodi do toga da preuzmu previše.

3. Transformativni - Jedan od najvećih izazova sa kojima se suočavaju jeste da im se u životu događaju stalne promene. Potrebno im je da se oslobode grešaka i negativnosti iz prošlosti, kao i da rašire ruke kada idu u susret budućnosti.

4. Mudri su - S obzirom da je Devetka poslednja pojedinačna cifra u numerologiji, ona nosi veliku dozu mudrosti i više svesti. Sa jedinicom sve počinje, a sa 9 se niz u numerologiji završava. Od 1 do 9 stečena su razna iskustva i znanja, pa se smatra da su ljudi sa životnim putem 9 imaju posebnu mudrost.

5. Kreativnost - To je još jedna ključna osobina životnog puta 9 - na kraju krajeva, morate biti kreativni ako pokušavate da promenite svet. Kako bi postigli cilj u koji veruju, koriste kreativne potencijale.Njihova kreativnost na polju karijere čini da sve ide lakše, lepše i bude autentično.

6. Veze sa višim ciljem - Ovo je neko ko želi da bude u partnerstvu koje može da napravi pozitivne promene na više polja. Njihovi romantični odnosi imaju veću svrhu. I baš kao što njihova nesebičnost prema svetu može da dovede do sagorevanja, tako i nesebičnost u odnosima, tako je važno za životni put 9 da se sete da ne napuštaju sopstvene potrebe kako bi njihov partner bio srećan. Što se tiče romantične kompatibilnosti, životni put 9 je najkompatibilniji sa životnim putevima 2, 3, 5, 6, 7 i 9. Možda neće tako dobro kliknuti sa životnim putem 1, životnim putem 4 i 8 .

Prednosti osoba sa životnim putem 9 su: emotivni su, kreativni, saosećajni, humanitarni, vredni, velikodušni.

Slabosti: Nesebični toliko da žrtvuju uvek sebe, problemi sa otpuštanjem prošlosti, preterano emotivni, skloni sagorevanju.

Izvor: Sensa