Mesečni ljubavni horoskop za mart 2023. godine!

Ovan

Prvih dana u mesecu slobodni predstavnici znaka Ovna biće uspešniji u ljubavnim vezama. Među mnogim ljudima moći ćete da izdvojite i nekog posebnog. Ovog meseca imate priliku da obnovite stare odnose. Važno je da budete razboriti i istovremeno uzdržan. Samo u ovom slučaju ćete postići pozitivne rezultate. Zaljubljeni Ovnovi će želeti da poboljšaju svoju vezu. U ovom slučaju će morati da ulože velike napore. Morate pokazati emocije i empatiju prema svom partneru ako želite da napravite razliku.

Bik

Vaš uspeh u karijeri često može imati prednost nad porodičnim životom. Ovo može nepovoljno uticati na emotivne odnose. Ne odbijajte partnera, provodite više vremena zajedno. Odlično vreme za prosidbu i venčanje. Dobićete prijatan dar sudbine ako steknete nove prijatelje. Možete upoznati zanimljive ljude i steći nove prijatelje. Ako prevaziđete svoju gordost i naučite da budete strpljiviji, dobićete sklop lepih osećanja. Oni Bikovi koji imaju porodicu treba više da obrate pažnje na svoju voljenu osobu.

Blizanci

Sudbina vam daje priliku da obnovite izgubljene veze. Ako ste slobodni, zvezde vam obećavaju srećne susrete. Samo odustanite od preteranih zahteva. Možda ćete naći savršenog saputnika. Nemojte sklapati poznanstva na mreži, jer pravi sastanak može biti razočaravajući. Bilo bi lepo da češće izlazimo i srećemo prijatelje. Kancelarijske romanse treba izbegavati. Strpljenje će vratiti život vašem braku. Ključ harmonije je smirenost i izdržljivost.

Rak

Harmonični odnosi se grade na konstruktivnom dijalogu. Izbegavajte svađe i skandale. Svaka osoba ima svoje gledište i mišljenje. Za oboje je korisno da razgovarate bez zameranja, važno je da kontrolišete svoje emocije. Vaša usamljenost neće dugo trajati. Uskoro vas očekuje poznanik koji obećava.Pokušajte da drugačije gledate na svog izabranika. Setite se zašto ste se zaljubili u njega. Ovo će ojačati vašu vezu.

Lav

Za napredovanje u karijeri, najbolje je da zadržite svoje liderske kvalitete, jer romantične veze nisu kompatibilne sa zapovedničkim tonom. Stalno izražavanje svojih tvrdnji i kritikovanje nije opcija. Organizujte romantično iznenađenje ili jednostavno razgovarajte od srca do srca da biste ojačali vezu. Bez razgovora je teško razumeti šta se dešava u duši čoveka. Važno je shvatiti da sebičnost nikoga ne čini srećnim. Morate biti fleksibilni i otvoreni za promene u vašoj vezi. Ponekad je pri rešavanju problema dobro koristiti racionalan i objektivan pristup i ne prepuštati se emocijama.

Devica

Ovog meseca impulsivne odluke i brze presude doneće više štete nego koristi. Da biste izbegli razočarenje u svom ličnom životu, trebalo bi da tražite savet od voljenih. Početak proleća doneće vam mnogo energije. Možda će nekoj voljenoj osobi trebati vaša pomoć. Ovo će stvoriti napetost u vezi. Morate pokazati strpljenje i prirodnu mudrost kako ne biste bili žigosani kao egoista. Samopožrtvovanje je osnova čvrstog odnosa. Budite više zainteresovani za probleme voljene osobe.