Proleće je period kada se bude romantična osećanja, leptirići u stomaku i potreba da volimo i da budemo voljeni. Astrolozi ističu da će neki horoskopski znaci imati posebne šanse da pronađu osobu za sebe - evo o koja 3 horoskopska znaka je reč:

Bik (21. april - 20. maj)

Moguće su promene, a iako sve ne ide uvek po planu, ovog proleća vam neće biti dosadno! Želja za igrom i flertovanjem će sigurno biti velika, a moć privlačenja će lako pomoći da se povežete sa osobom koja vam se dopada. Sada je vreme da preuzmete odgovornost i probate nešto novo. Koristite svoju inspiraciju i budite spontani. Ne propustite šansu koju obično propuštate. Osetite tu polaznu energiju i delujte umesto da se suzdržavate. Vaši napori neće proći nezapaženo i doneće pozitivne rezultate.

Rak (21. jun - 22. jul)

Mnogi predstavnici znaka će shvatiti da su spremni za novu fazu veze. Ako se radi o vama, onda se na sledećem sastanku povežite sa svojim partnerom ili simaptijom na dubljem nivou. Možda ćete biti iznenađeni koliko vas dvoje možete postati bliski jedno drugom. Ne ignorišite one koji pokušavaju da vam privuku pažnju. Usredsredite se na deljenje svojih ideala, snova i pogleda na svet ako želite da dostignete dublji nivo povezanosti. Bez obzira na status vaše veze, potreban vam je neko ko može da osvoji vaš radoznali um.

Vodolija (od 21. januara do 18. februara)

Proleće je odlično vreme da napravite korak napred i otvorite se flertovanju i zabavljanju. Privlačite obožavaoce, od kojih su neki možda romantično zainteresovani za vas. Generalno emitujete pozitvnu energiju koja lako privlači pažnju. Oslobodite se starih emotivnih rana i radite na sebi. Ako se posvetite ličnom razvoju, postaćete na više polja, čak i na ljubavnom, jači, uspešniji i rasterećeniji.

Izvor: Sensa