Dnevni horoskop za 22. februar 2023. godine!

Sekstil Meseca i Plutona budi vašu sentimentalnu prirodu. Uživate u avanturama i ekstremnim akcijama. Vaš emocionalni život je veoma karakterističan. U vama se budi želja za putovanjem. Možda ćete proći kroz pozitivnu transformaciju uma. Poslovi oko finansija imaće pozitivan ishod. Mesec u Ovnu u konjunkciji je sa Venerom u istom znaku - možda ste nežno raspoloženi. Odnos sa vašom majkom, ili majčinskom figurom, je blizak, sa harmoničnom vezom. Savršeno je vreme za povezivanje sa prijateljicama. Izađite, zabavite se, obiđite umetničke i kulturne događaje i uživajte u svemu što ovaj tranzit donosi! Takođe je divno vreme da ukrasite svoj dom.

Merkur je u trigonu sa Marsom - ovaj aspekt vam daje veliku kreativnu i mentalnu energiju, koju možda nećete uvek koristiti. Javlja se vaša praktična sklonost, vaš govornički dar, kao i vaša spretnost i ručne veštine. Tokom razgovora, prijateljski ste, diskretni i pouzdani. Takođe ste veoma dobri sa decom i strpljivo se bavite njima. Privlače vas kreativni ljudi sa kojima bi se mogla razviti saradnja.

U galeriji ispod pročitajte šta vašem znaku predviđa dnevni horoskop za 22. februar 2023. godine!

Sensa / Canva DNEVNI HOROSKOP ZA 22. FEBRUAR 2023

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa