Prema astrološkinji Liz Simons za sledeća 3 horoskopska znaka mart će biti najsrećniji mesec u 2023. godini:

Strelac

Strelac će imati srećan niz u martu, jer će Saturn biti u Ribama i Strelac može da koristi energiju ove planete. Ovo će biti vreme da pratite put ka svojoj sudbini i preduzmete korake koji su vam potrebni da biste je ispunili. Vreme je da u martu mesecu otkrijete i istražite svoju pravu svrhu.

Jarac

Mart je najsrećniji mesec za Jarčeve u 2023. godini. To je zato što će Pluton konačno napustiti Jarca u martu, što će omogućiti onima koji su rođeni u ovom znaku da se osećaju lagodnije i slobodnije. Moguće je da su se do ovog meseca Jarčevi verovatno osećali pomalo na ivici. Međutim, ovaj teret će biti skinut u martu, pa će biti mnogo opušteniji.

Vodolija

Za Vodoliju su najsrećniji znakovi u 2023. godini februar i mart iz dva razloga: Venera će ući u područje koje joj odgovara, a Saturn će konačno napustiti Vodoliju i ući u Ribe. Moguće je da će ova planetarna pomeranja doneti vleiki preokret za Vodolije. Sav naporan rad iz poslednjih nekoliko godina će se završiti, što omogućava Vodoliji da se oseća manje ograničeno. U ovim mesecima mogući su romantični udvarači, prilike za karijeru i putovanja koje će ti postati dostupne tokom ovog perioda, čak i ako se ostvare tek nešto kasnije tokom godine.

Prema rečima astrološkinje, horoskopski znakovi koji će se u martu suočiti sa izazovima su Ribe. Saturn će ograničiti sposobnost Riba da idu sa tokom. Ipak, mart neće biti loš jer će vam njegovi izazovi omogućiti da naučite neke lekcije koje mogu dovesti do života kakav ste oduvek želeli.

Izvor: Sensa