Datumi ogledala podrazumevaju datume u kojima se pojavljuje niz istih brojeva, takav je datum 23.02.2023.

Prema numerolozima svaki broj sadrži određenu energiju, koja je posebno jaka na datumima u ogledalu. U ovom periodu lako je ukloniti energetske blokade, formirati ispravno i pozitivno razmišljanje i privući sreću. Energija ovog dana podstiče lični razvoj i razumevanje koje promene treba da napravimo.

U numerologiji, broj 2 je povezan sa partnerstvom, ravnotežom i prijateljstvom. Ključne stvari koje treba da naučimo tokom vremena označenog brojem 23.02.2023 su kompromis, prihvatanje, saosećanje, saradnja i harmonija. Kada se broj 2 pojavi više puta u jednom datumu, energija dvojke postaje još jača. Vrednost serije dvojke je takođe pojačana nulom, što znači početnu tačku, gde sve počinje i gde se završava. Nula ima sposobnost da pojača energiju, čineći svaki broj moćnijim i uticajnijim. Tako nas energija četiri dvojke u datumu 23.02.2023 podstiče da otkrijemo šta je važno u našim životima i tome se potpuno posvetimo, obraćajući pažnju na ravnotežu i harmoniju. Zato na ovaj dan treba izbegavati negativno razmišljanje i pesimizam, razvijati odlučnost i strpljenje,

Broj 3 u numerologiji podrazumeva kreativnost i inspiraciju. Ovo je srećan broj koji pomaže u ispunjenju namera. Za one koji žele da ostvare želju povezanu sa materijalnom stabilnošću, važno je da posvete više pažnje analizi finansija i nauče kako da upravljaju svojim novcem. Za ljude koji traže ličnu sreću, sposobnost da ostave dobar utisak biće važan faktor uspeha.

Ako sumnjate u sebe i nemate samopouzdanja, ovaj dan je savršen za rad na sebi. Počnite da razvijate svest o svojim sposobnostima, prednostima i verujte da iskrenim trudom i posvećenošću možete postići šta želite. Sticanje novih znanja će vam pomoći da povratite samopouzdanje. Na datum ogledala 23.02.2023. ne bi trebalo da budete pasivni. Pokušajte da počnete da sprovodite svaku uspešnu misao koja vam padne na pamet ovog dana. Iskoristite kreativnost i nove ideje.

Dan je dobar za sve aktivnosti koje jačaju ljubav prema vašoj srodnoj duši. Ako možete, uključite se u aktivnosti koje su produktivne za vaš odnos. U tome će vam pomoći energija Venere, koja će postati još izraženija i otvoriti nove mogućnosti vašem paru. Šta raditi na ovaj dan:

  • osloboditi se negativnih misli
  • postavite svoje želje (napišite na parčetu papira ili napravite tablu sa željama)
  • praviti planove za budućnost
  • možete započeti novu ljubavnu vezu
  • rešite sve nesuglasice sa partnerom
  • priznajte svoja osećanja voljenoj osobi

Šta ne možete da uradite na datum ogledala 23.02.2023 - izbegnite sve što je negativno, oslobodite se loših misli, izbegnite ogovaranja, ostavite prošlost iza sebe, ne ulazite u sukobe sa drugima i izbegnite nepotrebne troškove.

Izvor: Sensa