Mart je prvi mesec proleća, mesec kada planiramo, budi se energija, spremni smo da usvojimo i prihvatimo sjajne prilike. Zato je važno da iskoristimo sve šanse koje nam se pružaju, a astrolozi ističu da će sledećih 6 datuma biti najpovoljniji i najsrećniji:

3. mart je dan ogledala - Niz 3-3 u ovoj godini biće veliki dan za razvoj uopšte. Ovaj dan možete posvetiti sticanju novih znanja, opuštanju i pronalaženju kreativnih aktivnosti. Ovaj povoljan dan je izuzetno važan jer možete prevazići izazove i biti motivisani da popravite stvari. Možete napraviti planove i usmeriti sebe na neki bolji put u životu.

7. mart - dan promene položaja Saturna - Od marta 2020. Saturn je u znaku Vodolije. 7. marta ove godine planeta će se preseliti u Ribe. Ovo će biti izuzetno važan događaj prema astrolozima. Generalno, takva tranzicija će nam doneti mnoge važne promene u svim oblastima života. Prva prijatna zvona čućemo već 7. marta kada možete preduzeti inicijativu.

16. mart - Venera ulazi u Bika - Planeta će ostati u ovom znaku do 10. aprila. Ovo će biti veoma dobra i važna tranzicija, pošto je Venera potpuno bez snage u Ovnu. 16. mart biće veoma svetao i izuzetno prijatan dan. Na ovaj dan je veoma važno obaviti kućne poslove, čišćenje, dovođenje stvari u red. Pokušajte da se na ovaj dan posvetite želji da promenite svoj život nabolje, transformišući loše navike u pozitivne. Ovo je savršen dan i da uradite nešto za sebe, promenite imidž.

19. mart - Merkur ulazi u Ovna - Mrkur se ne oseća savršeno u znaku Ovna, ali mu je svakako bolji nego u Ribama. Prelazak u Ovna će nam dati novu inspiraciju i samopouzdanje, vratiti pažnju i pojačati žudnju za znanjem. U ovom znaku planeta će ostati samo do 2. aprila. Ovaj dan svakako može i treba da bude posvećen finansijskim i pravnim poslovima, kao i poslu i poslovanju.

20. mart - prolećna ravnodnevica - Ovo je veoma povoljan i, možda, najsvetliji dan marta. Astrolozi primećuju da se mlad Mesec ovog puta skoro potpuno poklapa sa ravnodnevnicom, sa manje od jednog dana zakašnjenja. Ovo će blagotvorno uticati na naše raspoloženje. 20. mart se može smatrati danom dobre energije, na koji možete raditi apsolutno bilo koji posao po svom izboru. Ovo je dobar dan i za odmor i za rad. Slušajte svoju intuiciju na ovoj ravnodnevici.

23. mart - Plutonova promena epohe - Najudaljenija planeta Pluton izvršiće prelazak u znak Vodolije. Ovim danom završava se petnaestogodišnji period boravka u Jarcu. Ova tranzicija može 23. mart učiniti misterioznim, neobičnim i ispunjenim važnim događajima.

Izvor: Sensa