U utorak, 7. marta u 13:40, biće pun Mesec u znaku Device. Indijanci su puni mesec nazvali po prirodnim događajima koji su karakteristični za taj mesec. Jedan od najpopularnijih naziva za martovski pun mesec vezuje se za kišne gliste, kako se vreme zagreva i zemlja omekšava, počinju da se pojavljuju kišne gliste koje privlače ptice, koje su predznak proleća. Takođe, pun Mesec u martu se naziva i pun Mesec vrana, jer zvuk ptica označava kraj zime. Ovo je ujedno i poslednji zimski pun Mesec. Ponekad su ga zvali i pospani Mesec.

Do kraja meseca verovatno ćemo se suočiti sa promenama, zarastanjem rana i prihvatanjem novih mogućnosti. Da se ​​pripremimo za sve ove događaje, pun Mesec 7. marta biće nalik na svetionik. Kada padne u znak Device, pun Mesec će se osećati kao eliksir specijalno kreiran samo za nas da nam pomogne da se snađemo šta god da nam Mesec donosi.

Da li se osećate vođeni da se odmorite, opustite ili otvorite vrata novim mogućnostima? Da li se osećate vođeni da idete unutra i smirite se, ili da sebe i svoje kreacije iznesete u svet? Toliko stvari se sprema pod ovim punim Mesecom da se sve čini mogućim, zato poštujte sopstvene potrebe i obratite pažnju na ono što vaš um, telo i duša pokušavaju da saopšte.

Zdravlje i lečenje mogu biti važne teme ovog punog Meseca. Prelepa energija Device nas podstiče da se okrenemo svojoj unutrašnjoj mudrosti, verujemo svojoj intuiciji i povežemo se sa prirodom kroz uživanjena Suncu, u zdravoj ishrani, gledanje u reku....

Hiron, asteroid ranjenog iscelitelja, i Jupiter , planeta ekspanzije, takođe su veoma aktivni pod ovim punim Mesecom, povećavajući raspoloživu energiju. Ova kombinacija planetarne energije može doneti pomoć u pozitivnim promenama i odgovore na zagonetna pitanja. Međutim, to takođe može da izvuče na površinu rane koje treba da se pozabave i može se pogoršati tamo gde se sami nismo pobrinuli.

Ova energija nas podstiče da se setimo moći koju možemo da pronađemo kada praktikujemo ljubav prema sebi, zauzimamo se za sebe i poštujemo svoju intuiciju. Ova energija nas podstiče da prvo napunimo svoje energetske baterije kako bismo imali dovoljno energije da je prenesemo na druge.

Nemojte se plašiti da otpustite stvari koje vam nisu namenjene, jer sve što se izdaje pod ovim punim Mesecom verovatno vas samo priprema za nove prilike koje će doći u martu. Saturn takođe prelazi u Ribe ubrzo nakon punog Meseca u vrhuncu Device, aktivirajući zatvaranje starog ciklusa i početak novog.

Dok putujete kroz svu ovu lunarnu energiju, budite ljubazni, strpljivi i nežni prema sebi. Obratite pažnju na svoje potrebe i slušajte svoj um, telo i dušu. Zasijaće sve što treba da se osvetli. Biće predstavljeno sve što vam je potrebno za putovanje do novog poglavlja. Ostanite otvoreni i verujte da će sve biti dobro.

Izvor: Sensa