Horoskop za vikend od 31. marta do 3. aprila 2023. godine!

Ovan

U poslednje vreme ste se trudili da svoje vreme podelite između posla i porodice, ali umor je počeo da priča svoju priču ova dva dana, tako da je vreme da se odmorite i provedete divne trenutke sa porodicom.

Bik

U ova dva dana pokušaćete da učinite sve što je moguće - budite ljubazni sa osobom koja vam je privukla pažnju. Želite da vas poštuju, veruju vam i ceni, pa ćete se truditi da napravite mala iznenađenja da uđete voljenoj osobi u srce.

Blizanci

Osećate se krivim za sve stvari koje se dešavaju oko vas i želite da pronađete rešenje da promenite normalan ritam stvari. Ovaj vikend bi trebalo da bude opušteniji i da se posvetite širenju pozitivne energije.

Rak

Imate dva dana da razmislite o događajima u svom životu, a u ponedeljak ćete morati da donesete nekoliko odluka vezanih za lični i profesionalni život. Nemojte da se osećate preopterećeno, uz trud sve ide svojim tokom.

Lav

Ovog vikenda ste odlučili da odete na nekoliko dana, a čak i ako vam je zaista potrebno, ne možete a da ne mislite na svoju porodicu. Naučite da živite u trenutku i uživajte u sadašnjosti jer će vaša porodica uvek biti uz vas i podržavati vaše odluke.

Devica

Veoma ste dobri u davanju saveta, a ljudi to shvataju i žele da traže vašu pomoć. U subotu ćete sresti dragu osobu koja želi da čuje vaš savet u nekim vrlo izazovnim situacijama, za koje je potrebna mudra perspektiva.