Astrolozi ističu da će kraj aprila doneti velike promene, posebno zbog pomračenjaSunca i retrogradnog Merkura. Ovaj vatreni mesec biće sa Suncem i Jupiterom u Ovnu, u kome će i prvo pomračenje u godini biti zaduženo da se pokrene nešto novo. Takođe, Sunce ulazi u fazu Bika, pa počinje ciklus koji je orijentisan na uspeh, materijalno i ambicije. Svaka promena koja se dogodi, kao i izazov, podstiče vas na AKCIJU.

Saznajte koja 3 horoskopska znaka krajem aprila očekuju oluje i značajne promene:

1. OVAN

Predstavnici ovog znaka će imati želju da ceo život počnu ispočetka, kao da je ovo poslednja šansa i ne može se više odlagati. Stoga, Ovnovi mogu odlučno i naglo da promene posao, promene izgled, mogu razmišljati i o razvodu ili braku. Pomračenje će uticati i na odnos prema sebi i drugima, poželećete da promenite sebe, svoje okruženje i da živite drugačije. Odluke će vam doneti rast, bez obzira šta odlučite da radite.

2. LAV

Lavovi će se probiti do nove percepcije stvarnosti. Očekujte neki savet ili motivaciju od cenjene osobe koja će vam biti odskočna daska. Ova energija može izazvati vrtoglavicu i možda ćete se osećati malo preopterećeno. Velike promene se mogu odnositi na ideje za obrazovanje, putovanja ili međunarodni projekat.

3. STRELAC

Za predstavnike ovog znaka može se desiti iskorak i korenita promena na polju dece i porodice. Šta god da se menja, možete se rdovati nekom lepom i srećnom događaju, kao i pozitivnim vestima. Možda razmišljate o otvaranju biznisa ili možda imate novi hobi koji može biti vezan za sport. Neki će se možda iznenada zaljubiti i ući u novu vezu koja će vam pružiti više sreće, samopoštovanja i radosti, pa ćete se osećati još življe.

Izvor Sensa