Dnevni horoskop za 25. april 2023. godine!

Sunce u znaku Bika ulazi u sekstil sa Mesecom u znaku Raka – usled čega ćemo se osetiti za nijansu pasivnije nego inače ali ćemo istovremeno biti promišljeniji. Odnosi između menadžera i zaposlenih će biti skladni, a osećamo i podršku prijatelja i porodice. Ovu podršku treba i da iskoristimo što pre budući da će ovaj povoljan aspect kratko traje.

Mesec u Raku ulazi u trigon sa Saturnom koji je u Ribama i ovo je odličan trenutak za poslovne sastanke – posebno ako predstavljamo neke nove ideje ili projekte. Budući da su danas naši mentalni kapaciteti snažni treba da se pozabavimo svim pitanjima koja zahtevaju kontrolu emocija.

Tokom dana će Sunce ući u sekstil sa Saturnom u Ribama, a ovaj aspekt utuče na produbljivanje veza i bliskosti. Ako smo spremni za sledeći korak u vezi – sada je vreme za brak ili veridbu. Dobar je trenutak i da zatražimo uslugu od nekoga na poziciji moći.

U galeriji ispod pročitajte šta vašem znaku predviđa dnevni horoskop za 25. april 2023. godine!

Canva/Pexels Dnevni horoskop za 25. april 2023. godine

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa