Astrolozi ističu da svaki horoskopski znak voli i zaljubljuje se na poseban način.

Kako da znate da li je zaljubljen u vas - saznajte kako njegov horoskopski znak pokazuje emocije:

Ovan

1. Muškarac Ovan u stanju ljubavi pokušaće da ostane vidljiv. Stalno se pojavljuje na različitim mestima u vašoj blizini. Ako počne da vas nervira, znajte da je zaljubljen.

2. Brbljiv je. Želi da se što bolje upoznate sa njim. Treba samo započeti neku raspravu, a neće je moći završiti. Spreman je da odgovori na sve teme kako bi vas impresionirao.

3. Ovan će stalno pokušavati da vam u nečemu pomogne. Njegova briga će biti veoma nametljiva na mnogo načina. Duboko zaljubljeni, Ovnovi su džentlmeni do srži. Spolja izgleda veoma smešno, tako da ćete odmah shvatiti šta je u pitanju.

Bik

1. Glavna prednost Bika u ljubavi je njihova želja da daju poklone. Bik zna kako da ugodi devojci ili ženi u koju su zaljubljeni.

2. Oči Bika se pomeraju. Ovo nije samo uobičajeni kliše, već pravi znak zaljubljenog Bika. Ako muškarac ima emocije, onda će njegov pogled biti tajanstven i primamljiv, zavodljiv.

3. Počinju da menjaju stil. Bikovi se transformišu kada su zaljubljeni, pa to nije teško primetiti.

Blizanci

1. Zaljubljeni Blizanci samouvereno drže distancu.

2. Ovi muškarci flertuju kao profesionalci, pa se pripremite za pitanja, iskrene razgovore i romansu. U principu, biće teško identifikovati ljubav u prvim fazama, jer Blizanci retko pribegavaju otvorenom flertu.

3. Pokušaće da vas upoznaju sa svojim interesovanjima i hobijima, a možda čak i sa prijateljima. Za Blizance, ovo je najviši oblik simpatije.

Rak

1. Rakovi misle da su najatraktivniji muškarci. Iz tog razloga, ljubav će se izražavati u hvalisanju, narcizmu, odmeravanju komplimenata njima samima. Rakovi će pričati o svojim prošlim i sadašnjim pobedama kako bi vam pokazali da su najbolja opcija za vas.

2. Ovaj čovek će vam dati veoma lepe poklone da vas impresioniraju, da pokaže ozbiljnost svojih namera.

3. Upornost Rakova je neverovatna. Vaša neizvesnost će ga još više zaintrigirati.

Lav

1. Muškarac Lav će delovati nežno i strastveno u isto vreme. Ljubav ovog čoveka vidljiva je hiljadu kilometara. On će biti nežan i ljubazan prema vama.

2. Lav će vam dati kompliment i pokušati da upozna vaše prijatelje. Samo nemojte misliti da će njegove akcije biti trenutne. Lavovi su veoma dobri u čekanju.

3. Lav može da se pretvara da je apsolutno ravnodušan prema vama kako bi podgrejao vaše interesovanje.

Devica

1. Ovi muškarci postaju neverovatno šarmantni kada su zaljubljeni u vas. Faza zaljubljivanja je neverovatna i dugo se pamti.

2. Device vole da se šalče. Ovo je jedan od glavnih znakova njihove ljubavi. Njihov smisao za humor je često odličan, pa kada se smejete sa njima, znajte da su se definitivno zaljubili.

3. Device znaju da se ponašaju kao da im nije stalo, pa nemojte misliti da nisu zaljubljene u vas ako izgledaju potpuno ravnodušno.