Proleće je period dobrih vibracija, radosti i pozitivne energije, vreme kada se sve budi. Neke horoskopske znakove će takva energija pratiti i na polju finansija u maju 2023. godine.

Saznajte koja 3 horoskopska znaka očekuje sreća sa novem u maju:

Ovan

Ovna u maju može očekivati velika finansijska sreća. Očekuje ih povećanje plata ili unapređenje. Mnogi prijatni finansijski događaji biće prilično neočekivani. Merkur će se od 15. maja osloboditi retrogradne faze, kao i Mars koji će 20. maja preći u znak Lava. Ispostavilo se da početak meseca može biti težak, ali onda će njegova druga polovina za Ovna biti pravo skladište novih ideja i pozitive.

Strelac

Strelac će imati sreće u finansijskoj sferi iz razloga što će Pluton usporiti brzinu razmišljanja. Ni sami Strelci neće biti pogođeni njegovim negativnim uticajem, pa će predstavnici ovog horoskopskog znaka moći da zaobiđu svoje konkurente u borbi za moć, novac i napredovanje. Ovaj mesec će biti izuzetno produktivan, ali samo ako Strelci ne budu lenji i odlože stvari za kasnije.

Vodolija

Vodolija će biti uspešna u svim oblastima odjednom. Sreća će ih pratiti za petama, a vremenom će se to dešavati sve jasnije. Astrolozi veruju da sreća i uspeh u jednoj oblasti mogu postati pomoć za uspeh u drugoj. Vodolije čeka vrtlog događaja, od kojih će im mnogi dati inspiraciju, sreću i pozitivu. Ako ljudi ovog vazdušnog znaka žele da unaprede finansijsku situaciju, potrebno je samo da pronađu dobro raspoloženje. Sve je u njihovim rukama.

Izvor: Sensa