Dnevni horoskop za 13.maj 2023. godine!

Subotnje jutro počinje pozitivnom konstelacijom između Merkura u Biku i Venere u Raku. Ovo je divna energija za ljubavnike i samce. Planeta komunikacije (Merkur) susreće se sa boginjom ljubavi (Venerom) - to bi moglo da znači da se mogu razviti novi odnosi. Za samce, ovo bi mogao biti dobar dan da upoznaju nekog novog.

Mesec u Vodoliji formira pozitivan ugao prema Jupiteru u Ovnu, podstičući optimizam i velikodušnost. Iskoristite ovu energiju da nastavite da sledite svoje planove i snove. Ubrzo nakon toga, Mesec prelazi u Ribe, što bi moglo da produbi emotivnost.

Popodne, Venera u Raku ulazi u pozitivnu konstelaciju sa Saturnom u Ribama. Ovo je prelepo vreme za stabilne, ljubavne odnose. U isto vreme, Mesec u Ribama se susreće sa Merkurom u Biku, što može dovesti do dubljih, emotivnih razgovora.

Uveče se Mesec u Ribama susreće i sa Saturnom i sa Venerom. Ovo je veoma romantično i emotivno vreme. Mogli bi da osetimo povezanost i snažnu čežnju za bliskošću i intimnošću. Za samce, ovo bi mogao biti savršen trenutak za uspostavljanje romantične veze. Iskoristite veče da napravite romantične gestove, bilo da ste u postojećoj vezi ili u nadi da ćete započeti novu.

U galeriji ispod pročitajte šta vašem znaku predviđa dnevni horoskop za 13.maj 2023. godine!

Canva/Shutterstock Dnevni horoskop za 13. maj 2023. godine

 Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa