Da li ste nakad sreli osobu sa kojom imate neobjašnjivu i neverovatnu privlačnost? Da li ste nekad pri prvom susretu osetili da su vam duše vezane na neverovatnom nivou? Ako ste ikada osetili ovo, niste sami. To je duboka neobjašnjiva veza sa nekim, koja se dogodi mnogima bar jednom u životu.

Ukoliko se prepoznate u sledećih 10 znakova to znači da ste sreli osobu sa kojom ste neverovatnio povezani i osećate snažnu privlačnost:

1. Veza je bila trenutna - Kada imate neobjašnjivu vezu sa osobom koju ste tek upoznali, prvo što primetite je ste da se veza odmah formira. Rano možete osetiti da je ovo drugačije, ali ne možete baš da objasnite zašto. Obično je potrebno vreme da biste nekoga upoznali, ali sa ovom osobom se osećate kao da se znate celog života.

2. Pomogli su vam da bolje razumete sebe - Tajna sjajne veze je da budete sa nekim ko vam pomaže da bolje upoznate sebe. Često ne možemo da vidimo sebe objektivno da bismo identifikovali svoje greške, jer je naša samopercepcija pristrasna. Naša porodica i prijatelji, naravno, mogu da vide naše greške, ali i oni mogu imati predrasude. Ova osoba vam pomaže da bolje razumete sebe, da otkrijete istine o sebi i naučite nešto novo - koji su vaši strahovi i snovi.

3. Želite da znate sve o ovoj osobi - Nova veza donosi sva pitanja i odgovore koje postavljamo i pažljivo slušamo. Ovo je uzbudljivo vreme kada učite o nekom novom, posebno nekome ko vas privlači. Ali kada upoznate nekoga sa kim imate duboku, značajnu , pa čak i neobjašnjivu vezu, želite da znate svaki detalj, jer ste oboje iskreno zainteresovani jedno za drugo. To uzrokuje sate is ate razgovaranja.

4. Dopunjujete jedni druge - Ova osoba popunjava vaše praznine, delove koji vam nedostaju ili ono što vam nedostaje. Niko od nas nije savršen i sigurno vam ne treba druga osoba da biste se osećali potpunim, ali kada sretnete tu posebnu osobu, možete daučite od nje, ona vas podržava da postanete najboljaverzijasebe.

5. Nema ljubomore ni takmičenja - Kada doživite tako snažnu vezu sa nekim, nema mesta za ljubomoru ili negativnost jedne prema drugima. Nema mesta za negativne emocije kao što su zavist i ljutnja. Nema rivalstva. Poštujete mišljenja i razlike jedno kod drugog.

6. Osećate se sigurno - U prisustvu ove osobe osećate se potpuno opušteno. Nakon faze medenog meseca u vezi, često postoje periodi anksioznosti oko toga da li im se i dalje sviđate, da li će to uspeti, možda čak i pitanja poverenja ili ljubomore. Ova osećanja jednostavno ne postoje sa nekim sa kim imate neobjašnjivu vezu. Osećate stanje smirenosti kada ste sa njima. Tada znate da je ovo nešto posebno.

7. Iskrenost je najvažnija u vašoj vezi - Kada doživite osećaj duboke veze sa nekim, iskrenost dolazi prirodno. Imate slobodu da budete potpuno iskreni, ne plašite se da će vas druga strana osuditi.

8. Vaše vrednosti su usklađene - Tako je važno imati iste osnovne vrednosti i ciljeve kada je u pitanju odnos sa nekim. Veza jednostavno neće funkcionisati ako jedan od vas teži slavi i novcu, dok drugi želi miran porodičan život u predgrađu. Ukoliko se vaše vizije budućnosti uklapaju već na samom početku veze, imate veće šanse da uspete.

9. Glas intuicije - Da li imate onaj osećaj trenutne povezanosti sa nekim, da ga poznajete odavno, da ste povezani, iako ste ga tek upoznali? To je osećaj da je neko ušao u vaš mozak i srce jer je uspeo da kaže pravu stvar, ili da vam pruže osećaj kojem ste težili, ili se pojavio u pravovreme.

10. U njihovom prisustvu se osećate kao da ste kod kuće - Kada osetite povezanost sa nekim, tom osobom sa kojom se sinhronizujete na toliko nivoa, to vas neće ostaviti emocionalno iscrpljeno. Naprotiv, takva veza vas emocionalno ispunjava. Kada ste sa ovom osobom,imate osećaj povezanosti, duboke veze i bezuslovne ljubavi.

Izvor: Sensa