Horoskop za vikend od 12. do 15. maja 2023. godine!

Ovan

Ovan, možda osećate da član porodice pokušava da utiče na vas. A možda i nije prvi put. Ali umesto da ispravljate osobu ili uzvratite, shvatite lekcije, mo\da vam daje neki vrlo vaŽan savet. Ovog vikenda, vežbanje strpljenja i razumevanja sa članom porodice je od koristi.

Bik

Bikovi, ovo su savršeni dani da se povežete sa prijateljima i uputite im neku lepu reč. Pre nego što počnete da se sastajete sa nekim u restoranu, tržnom centru ili na koncertnom mestu, uverite se da imate sve prave informacije - izbegnite kašnjenja. Tokom ova dva dana, ako želite da uspostavite čistu vezu, uradite to telefonom.

Blizanci

Blizanci, možda ćete potrošiti dosta novca na nešto u vezi sa obrazovanjem ili maturom. Moguće je da će neko blizak ostvariti uspeh u školovanju, ili ćete se vi razvijati na polju obrazovanja. Moguća su i lepa iznenađenja i pokloni. Ovo je period kada možete da uštedite za budućnost.

Rak

Važno je da izbegnete bilo kakve konflikte. Pokušajte da razumete druge ljude i da se povežete sa njima, dopustite im da izraze svoje mišljenje. Spremite se za debatu, ali nemojte da razgovarate visokim tonom.

Lav

Možda se uzdržavate od stvaranja umetnosti jer se plašite da će drugi ljudi kritikovati vaš rad. Ali ovo je nepravedno prema vama i svetu. Samo zato što neko ne razume vašu viziju ne znači da ne treba da učinite sve što možete da izrazite svoju jedinstvenost, bilo da je to na papiru ili kroz muziku ili ples. Danas je dobar dan da se ostvarite u umetnosti.

Devica

Ako stvari ne funkcionišu ovog vikenda, važno je da zadržite pozitivan stav. Imate sva sredstva i slobodu da uradite nešto vredno i posvetite se nečemu što volite. Device,sjano je vreme da se posvetite domu, preuređenju i da radite na povezivanju sa članovima porodice.