Dnevni horoskop za 17.maj 2023. godine!

Mesec u Ovnu ulazi u kvadrat sa Marsom u Biku – treba da se čuvamo rasipanja novca, može doći do potiskivanja emocija i neraspoloženja.

U 14:29 Mesec ulazi u znak Bika i pomaže nam da sačuvamo i uvećamo novac i materijalnu imovinu. Sigurnost, kompatibilnost, čuvanje porodice su nam od suštinskog značaja.

Mesec u Biku je u konjunkciji sa Jupiterom u Biku – ovo može da označi finansijske dobitke, kao i društveni uspeh, ali i sklonost ka pronalaženju uživanja i druženju.

Mesec u Biku ulazi u kvadrat sa Plutonom u Vodoliji - ovaj tranzit može izazvati da se osećamo emocionalno nasilno i agresivno. Možda ćemo poželeti da se suprotstavimo svakome za koga osećamo da nas tlači.

Pročitajte šta vašem znaku predviđa dnevni horoskop za 17.maj 2023. godine!

Ovan

Možda ste frustrirani jer stvari ne idu baš po planu. Ipak, svoju veru morate položiti u sebe, a ne spoljne faktore. Bilo bi najbolje osloniti se na instinkt jer su  okolnosti trenutno zbunjujuće.

Bik

Radni dani će vam biti lakši ako budete pragmatični u odnosima sa poslodavcima i saradnicima, a ne srditi. Bićete produktivniji. Očekujte pozitivan razvoj događaja, ali ne na način koji očekujete.

Blizanci

Tražite šta želite. Ne postoji drugi način na koji inače možete da dobijete ono što želite. Pod trenutnim tranzitima, naći ćete se u društvu ljudi koji vas podržavaju i žele da čuju vašu priču.

Rak

Imate ste posla sa nekim u svojoj porosici ko ne podržava vaše stavove. Morate da upotrebite novi oblik komunikacije kako biste ih uverili u suprotno. Rešenje mučnog problema može doći iz neočekivanog izvora.

Lav

Uživajte u osjećaju da ste u centru pažnje. Morate da pobedite neke od svojih unutrašnjih strahova u ovom ciklusu. Osećate da ne možete da se nosite sa ovim, ali bićete dobro.