Tri horoskopska znaka imaju najviše sreće u ljubavi 25. maja 2023. godine, kada je Mesec u kvadratu sa Merkurom. Danas možemo da pokažemo osobi koju volimo da imamo snagu da budemo uvek tu za nju da je podržimo. Današnji tranzit može postaviti nekoliko izazova pred nas kada je ljubav u pitanju.
Budući da je Merkur u kvadratu sa Mesecom možemo očekivati iskušenja vezana za komunikaciju kao i nesporazume u vezama.

Ipak, kome god da se omaknu greške u komunikaciji i nesporazumi, treba da bude dovoljno zreo da izabere ljubav i saosećanje umesto nepromišljenih reakcija.

Ovaj dan pripada romantičnim partnerima koji mogu da razgovaraju o svemu i svačemu, da podele svoje snove i potrebe, a da na kraju dana ostanu čvrsto povezani.

3 horoskopska znaka će imati sreće u ljubavi 25. maja 2023. godine

Blizanci
Postoje trenuci u vašem životu kada se osećate kao da je sve na vama - da vi morate da pokrenete određene teme. One o kojima niko drugi ne želi da priča, a 25. maja ćete shvatiti da je sada zaista vreme da pokrenete temu koju i vi i vaš partner izbegavate već neko vreme.
Tokom Mesečevog kvadrata sa Merkurom, vi ćete se pripremiti i reći ćete šta treba da se kaže. To što ćete na sebe preuzeti odgovornost otvaranja ove teme će probiti led i otvoriti vrata za dalje razgovore.
Sada kada ste obavili svoj deo posla možete da uživate u plodovima svoje ljubavi!

Vaga
Danas ste prilično srećni jer tranziti poput današnjeg favorizuju vašu ličnost i sve ide u vašu korist. Ovo je dan kada vam stvari imaju smisla, a to ne dolazi lako. Potrebno je obaviti neke razgovore, a ako ne pokrenete stvari, moraćete da se suočite sa posledicama.
Ali sve što vam je potrebno jeste da znate šta će se dogoditi ako ne preduzmete akciju. Želite samo pozitivnost u svom životu i da sve teče glatko u vašem ljubavnom životu. Danas preuzimate stvari u svoje ruke i vodite svoju vezu u mirnu luku što je upravo ono što vam je potrebno.

Škorpija
Kada se povežete sa nekim, želite da znate šta se tačno dešava. Niste zainteresovani za igranje igrica, posebno kada je vaše srce na kocki. To je dobro jer danas možete da saznate šta se zaista dešava u umu vašeg romantičnog partnera i da li vam je veran ili ne.
Tokom tranzita Mesečevog kvadrata Merkura, dolazi na red razgovor koji treba da otkrije određene istine. Želite da se osećate bezbedno i da im verujete, a danas je dan kada to otvoreno komunicirate svom partneru. Najbolje od svega što ćete dobiti odgovor koji će vas usrećiti i iznenaditi.

Izvor: Sensa