Mesečni horoskop za jun 2023. godine!

Ovan

Mogli biste ovog juna da budete zaokupljeni prijateljskim raspravama. Ne morate uvek vi da budete u pravu. Venera osvetljava vaš ljubavni život, nadahnjujući vas da se povežete sa svojom šarmantnom i koketnom stranom. Kraj meseca nagoveštava introspekciju, ali pokušajte da se ne vraćate previše u prošlost i da se njome opterećujete.

Bik
Negujte dublje razumevanje svojih potreba, želja i ograničenja. Ako je za ostvarenje vaših ciljeva, snova i manifestacija potrebno više vremena od očekivanog, uskoro ćete shvatiti zašto. Sredina meseca donosi vam važne spoznaje. Fokusirajte se na sebe.

Blizanci
Ljudi koji su vam najbliži biće vaši najveći učitelji ovog juna. Kroz njihovu mudrost i ponašanje naučićete više o sebi i svojim odnosima. Umesto da u razgovorima dominirate svojim mišljenjima, budite i entuzijastični slušaoci. Jun je vreme za negovanje sebe.

Rak
Vaš strah od izlaska iz zone udobnosti mogao bi da ima posledice ovog juna. Budite motivisani za promenu! Venerina osnažena energija ide vam na ruku. Očekujte skok prema većim i boljim finansijskim ciljevima. Kad 21. juna Sunce pređe u vaš horoskopski znak, konačno ćete moći da se oslobodite nekih briga i strahova.

Lav
Ljubavna Venera prolazi kroz vaš horoskopski znak od 5. juna, podstičući vas da budete najautentičnija verzija sebe. Kako se vaš ponos i harizma povećavaju, tako bi mogla i vaša želja da budete u središtu pažnje. Lavovi, sijajte!

Devica
Ne dobiješ ono što ne tražiš u životu. Možda ćete morati da se suočite sa ovom istinom kada je u pitanju ljubav koju ste želeli, ali niste dobili. Počnite da potvrđujete ono što želite naglas, a ne tiho ili u glavi, i rešavajte pitanja vezana za svoj partnerski odnos sa zrelošću. Ovaj jun vas uči kako da delite osećanja sa drugima.