Horoskop za vikend od 26. do 28. maja 2023. godine!

Ovan

Ovog vikenda odvojite vreme za introspekciju i pokušajte da pronađete unutrašnju ravnotežu. Dajte prioritet brizi o sebi i usredsredite se na negovanje svoje fizičke, mentalne i duhovne dobrobiti. Jasno procenite svoje osobne težnje i ciljeve.

Bik

Iako pozitivna reakcija i priznanje koje dobijate na poslu mogu biti neodoljivi, važno je ne dopustiti da zasene kvalitetno vreme koje provodite kod kuće. Verujte da će ljubav ući u vaš život u pravo vreme, a ovaj vikend može predstavljati priliku da upoznate nekoga posebnog.

Blizanci

Ključna stvar za vas ovog vikenda je efikasna komunikacija. Obratite pažnju na izbor reči i postupke kako biste sprečili moguće nesporazume. Nema potrebe da žurite sa donošenjem odluke.

Rak

Poslovni zahtjevi prošle nedelje su vas vas možda fizički i mentalno iscrpeli. Povežite se sa prijateljima i uključite u prijatne aktivnosti. Budite nežni prema sebi i dopustite životu da se odvija prirodno.

Lav

Prihvatite obilje mogućnosti koje vas čekaju. Letite prema vrhuncu svog profesionalnog puta. Prizovite svoju unutrašnju snagu i otključajte neiskorišćeni potencijal u sebi. Takođe, ljubav je na pomolu i ovaj vikend vas zove u svoj zagrljaj.

Devica

Bilo bi mudro da napravite korak unazad i odvojite vreme za introspekciju, umesto da uvek iznosite svoje mišljenje. Shvatite da možda imate neke unutrašnje sukobe koji bi mogli nenamerno da utiču na vaše interakcije s drugima.

Vaga

Upustite se u vikend pun avanture prepuštajući se spontanim aktivnostima. Što više radosti i zabave delite sa partnerom ili prijateljima, to će vaša zajednička iskustva postati bogatija. Uživajte u danima pred vama!

Škorpija

Ljubav i veze zauzimaju središnje mesto. Ako dođe do sukoba, smatrajte ih signalima koji vas podstiču da svom partneru date prednost i posvetite mu pažnju. Efikasna komunikacija će biti najvažnija tokom ovog vikenda.

Strelac

Obratite se svojim voljenima za njihovu neprocenjivu mudrost kada razmišljate o svojim planovima. Oslanjanje na njihova životna iskustva obogatiće vaš proces donošenja odluka. Zapamtite da se magija događa kada izađete iz svoje zone udobnosti.

Jarac

Prirodno je doživeti trenutke nezadovoljstva, ali ključno je aktivno tražiti rešenja. Ako tražite ljubav, svemir se usklađuje kako bi privukao harmonične energije prema vama. Slučajan i obećavajući susret očekuje vas ovog vikenda.

Vodolija

Budite spremni na izazove tokom ovog vikenda, ali sve se događa sa razlogom da prigrlite svoju autentičnosti prave emocije. Negovanje otvorenog uma omogućiće vam da istražite rešenja i izbegnete uplitanje u krug okrivljavanja.

Ribe

Druženje i upuštanje u lagane razgovore će biti prijatne aktivnosti ovog vikenda. Prihvatite priliku da se prepustite ležernom flertu i uživate u užitku izražavanja svoje kreativnosti.

Izvor: Sensa