Postavite jasnu nameru, a planete će vaš horoskopski znak podržati u tome. Saznajte šta treba da manifestujete od 29. maja do 4. juna 2023.godine!

Ovan: Sreća

Istina je da sami stvaramo svoju sreću svojim postupcima, ali ponekada možemo da unesemo i magiju u svoje živote. Budite svesni kada je sreća na vašoj strani i zahvalite univerzumu za sve što vam je dato.

Bik: Prihvatanje

Ponekad ste toliko sigurni u svoju istinu da niste spremni da čujete druge. Ove nedelje vas univerzum poziva da otvorite svoj um, saslušate druge i prihvatite da razlike među ljudima čine svet tako zabavnim.

Blizanci: Granice

Ljudi oko vas mogu brzo da iskoriste vašu dobru prirodu i prilagodljivost. Ova nedelja je odlična prilika da postavite jasne granice u odnosima i na ovaj način zaštitite sopstvenu energiju.

Rak: Rast

Ove nedelje možete očekivati neke izazove, ali oni su neophodni za rast. Kada naiđete na prepreku, zapitajte se koju lekciju ona donosi i kako vam može poslužiti na putu ka budućnosti.

Lav: Zaključak

Možda mislite da ste već završili neka životna poglavlja, ali ove nedelje ćete shvatiti da to nije baš tako. Razmislite kako se zaista možete oprostiti od onoga što vam više ne služi i napraviti prostor za sve novo što dolazi.

Devica: Novi početak

Vreme je za nove početke! Razmislite u kojim oblastima u svom životu biste želeli da okrenete novi list i pronađite unutrašnju snagu da krenete novim putem. Ključno je da ignorišete mišljenja onih oko vas i sledite svoju intuiciju.

Vaga: Komunikacija

Ponekad ćutite jer ne želite da povredite ili uznemirite drugu osobu. Sada je vreme da budete iskreni u vezi sa svojim mislima i osećanjima i napravite više prostora za ranjivost i iskrenost u vašoj vezi.

Škorpija: Unutrašnja potvrda

Često se dešava da tražite potvrdu od drugih. Ove nedelje, zvezde vas podstiču da se zaljubite u sebe i shvatite koliko ste izuzetni.

Strelac: Autentičnost

Niko drugi na svetu nije kao vi. Razmislite kako možete privući više autentičnosti u svoj život i hrabrosti da se ponašate u potpunoj harmoniji sa sobom u svakom trenutku.

Jarac: Razumevanje

Ponekada možete da budete previše fokusirani na svoju istinu, ali sada je vreme da proširite svoj um i saslušate druge. Potrudite se da razumete svoje voljene i shvatite da ne postoji samo jedna istina.

Vodolija: Nova iskustva

Uvek ste spremni za nove avanture koje vam omogućavaju da rastete. Tokom ove nedelje posebnu pažnju posvetite prilikama koje vam donose nova iskustva i važne lekcije.

Ribe: Mogućnosti za karijeru

Tokom ove nedelje, zvezde vas podstiču da postanete svesni svih svojih potencijala i da ih maksimalno iskoristite. Na taj način ćete privući važne mogućnosti za razvoj karijere u svoj život.

Izvor: Sensa.metrpolitan.si