Saznajte kakav horoskop vas očekuje na polju ljubavi u junu 2023. godine.

Ovan

Jun obećava da će vaš ljubavni život da se rascveta. Kada Venera uđe u Lava 5. juna, vaša peta kuća romantike će biti osvetljena, povećavajući vašu želju za zabavom i flertom. Pripremite se da se vaš kalendar brzo napuni početkom meseca i vaši potencijalni partneri će primetiti vaš sjaj. Ali kada Sunce 21. juna uđe u intuitivnog Raka, možda ćete primetiti promenu koja vas tera da se preispitate. Nakon burnog početka meseca, ovo lagano usporavanje bi moglo da bude upravo ono što vam treba da biste bili sigurni da ostajete u skladu sa onim što zaista želite i što vam je potrebno u svom ljubavnom životu.

Bik

Iako je poznato da volite opuštanje, kada transformativni Pluton uđe u vaš znak početkom meseca, bićete pozvani da izađete iz zone udobnosti. Kada se romantična Venera poveže sa Plutonom 5. juna, poželećete da probate nešto novo, bilo da se radi o avanturističkom sastanku bilo da se radi o izboru neobučnog partnera za vas. Možda čak osećate potrebu da kažete DA za nešto što biste ranije izbegavali, zato budite otvoreni. Samo zapamtite da se prizemljite do kraja meseca: dok se Sunce povezuje sa pronicljivim Merkurom 27. juna, bićete pozvani da budete iskreni o tome kako se osećate i da vodite neke važne razgovore sa svojim partnerom.

Blizanci

Poznati ste po svom šarmu, duhovitosti i smislu za humor, a jun je vaš mesec, pa ove karakteristike dobro iskoristite. Lako započinjete razgovore i ćaskanja, zahvaljujući ljubavnoj planeti Veneri koja ulazi u vašu treću kuću komunikacije početkom meseca i vašoj vladajućoj planeti, pričljivom i energičnom Merkuru, koji ulazi u vaš znak od 11. do 27. juna. Vreme je da pokažete svoju živahnu ličnost. Ali dok ste na sastancima, setite se da je podjednako važno i postavljati pitanja ka oi odgovarati na njih. Budite umereni da ne bi ispalo da samo vi čavrljate celu noć.

Rak

Skloni ste da budete jedan od štedljivijih znakova, ali sa Venerom koja ulazi u vašu drugu kuću prihoda ovog meseca, osećate želju da trošite. Prepustite se tom osećaju - u okviru svojih mogućnosti, naravno, i odvedite svog partnera na ekstravagantnu večeru. Vaše godišnje doba počinje krajem meseca, a kada 21. juna kreativno Sunce uđe u vaš znak, vreme je da zasijate. Ova planetarna promena vas poziva da izađete iz svoje ljušture i iznesete svoje pravo ja. Kada komunikativni Merkur uđe u vaš znak 11. juna, možda ćete otkriti da vam je lakše verbalizovanje svojih misli, osećanja i želja.