Jun obećava da će biti emotivan i romantičan mesec. Probudiće se strast, strah i pojačanu potreba za sigurnošću, što će biti sigurni pokazatelji gde je promenanajpotrebnija u vašem životu.

Broj 6

Kao šesti mesec, jun pod reflektore stavlja: ljubav i romansu, dom i porodicu, poslovnu ambiciju i odnos prema ženama i žensku energiju. Ne zaboravimo naš odnos prema majci i majčinstvu. 2022. godina (zbir 6) nas je najviše pogurala u ovim oblastima.
Vibracije broja 6 podržaće nas u ljubavnim odnosima, toplini kod kuće i bliskosti na poslu. Da li to znači da će nam uvek biti lako? Naravno da ne. Zapamtite, uvek vredi potruditi se oko vas!

Sredina godine

Godina 2023. donosi nam promene u globalnoj kolektivnoj svesti. Naša podsvest će ove godine biti prilično aktivna. Pažljivo slušajte svoj unutrašnji dijalog. Da li ste dobar partner, prijatelj i podrška sebi?

Izazovi i nagrade u junu

Najveći izazov biće osećaj inferiornosti i odbačenosti. Mogli biste se osećati nevoljeno od strane svojih bližnjih. Svaki izazov je važan deo našeg putovanja, jer nam pomaže da rastemo, zato nemojte se zatvarati. Postanite svesni datog izazova i gledajte kuda vas on vodi.

Kuda nas vode izazovi?

  • Strah i neizvesnost dovode do veće unutrašnje snage.
  • Krivica vodi do samoprihvatanja.
  • Zameranje roditelja, posebno majke, vode ka samostalnosti.
  • Osećaj inferiornosti vodi ka boljoj slici o sebi.

Emocije u junu

Najvažniji je odnos koji gajimo je odnos prema sebi. Naše odluke i kvalitet naših izbora su direktan odraz zrelosti i stanja naše- ljubavi prema sebi. Kada volimo i prihvatamo sebe na zdrav način, naši izbori to odražavaju. Ne zaboravimo granice koje postavljamo u odnosima.
Kad god želimo da ugodimo ili se plašimo gubitka, većinu vremena poričemo sebe. Dakle, ako kažemo sebi NE, sa razlogom da ugodimo nekom drugom, kako onda Univerzum, Ljubav, Život, Sreća, Zdravlje, Bog, Viša sila itd (odaberite termin koji vam je blizak) može nama da kaže DA?
Kako da vam se sreća osmehne ako na prvo mesto stavljate druge, njihove potrebe i očekivanja, ili ako se stalno plašite kritike, odbijanja, gubitka...

Tajna uspeha leži u balansiranju i pronalaženju sredine

Između dve krajnosti, prošlosti i budućnosti, nalazimo se mi. Na svom putu ponekad trčimo, ponekad se spotaknemo, ponekad stanemo, opterećeni malim razočarenjem i očekivanjima.

Ali možda i nije tako teško uskladiti potrebe posla i kuće, srca i uma, drugih i sebe... ako se ne plašimo fleksibilnosti.

Zadatak za jun mesec:

Radite na veri u sebe i poverenju u svoje odluke i izbore.

Izvor: Sensa.metropolitan.si