Da li imate na umu jednu želju koju odavno pokušavate da ispunite? Postoji magičan set alata koji vam u tome mogu pomoći, kao što su vizualizacija i zakon privlačenja. Oni vas mogu dovesti u alfa stanje koje donosi sjajnu energiju za ostvarenje želja.

Šta je to alfa stanje? To je "izmenjeno stanje osobe", kada je vaše unutrašnje ja, kao i podsvets povezano sa ostvarenjem sna. Kada naučite da uđete u alfa stanje, svaka vapa želja može biti motivacija za napredak. U ovom stanju lako upravljate svojim osećanjima, iskustvima i postaviti sebe da se oslobodite, na primer, loših navika.

Kako ući u alfa stanje? Mi smo zapravo svakog dana u alfa stanju, kada se probudimo ili zaspimo, kada smo opušteni, povezani sa sobom, razumemo svoje misli, podsvet, želje i težnje. Alfa stanje je ono kada zastanete i oslušnete svoje srce - ono pomaže da ostvarite svaku želju.

Na primer, možete sedeti u opuštenom položaju, zatvoriti oču, a onda polako i u sebi brojatiod 20 do 1. Opustite se što je više moguće i pazite na disanje. Kada se umirite i dođete do 1, počnite da vizualizujete svoju želju. Zamislite prve korake koje vode ka njenom ostvarenju, osvestite koje prepreke treba preći, zamislite kako svaki izazov pobeđujete... Maštajte kako je vaša želja već stvarnost, osetite njen miris, pokrete, doživite svim čulima ono što se događa, uživajte kao da je sve realno - stvorite taj utisak koji vas raduje.

Moguće je da vam vizualizaija baš neće uspeti iz prvog puta, ali svakodnevno je vežbajte. Važno je da u svom umu kreirate slike želje koju zamišljate potpuno janso i definisano. Kada završit i želite da izađete iz alfa stanja, počnite ponovo da brojite od 20 do 1 i otvorite polako oči.

Što češće praktikujete prelazak u alfa stanje, biće vam sve jendostavnije, lakše i lepše. Na kraju, nećete morati da brojite do 20; brojite do deset, pet ili čak tri, to će biti dovoljno. Još jedna prednost ove tehnike za ostvarenje želja jeste što je možete praktikovati uvek i svuda, na poslu, zabavi, u gradskom prevozu, u prirodi - prijaće vam!

Alfa stanje je magični štapić koji možete koristiti uvek i svuda - ne košta vas ništa, a može doneti sreću!

Izvor: Sensa