Kao što Univerzumu možete poslati iskrene želje i pozitivne vibracije za nekoga, tako postoje i negativne frekvencije koje predstavljaju prepreke na putu ostvarenja, piše Lovesensa.

Kad mislimo nešto loše o nekome ili smo na nekoga ljubomorni, postajemo izvor negativnih vibracija. Osim što takva energija loše utiče na energetskopolje osobe o kojoj razmišljamo, isto se negativno odražava i na naš život.

Međutim, svaka negativna vibracija, urok ili loša karma, može vas pogoditi samo ako imate nisko razvijenu svest ili nisku energetsku vibraciju.

Iskustva mnogih pokazuju da sve što uradite ili kažete, bez obzira da li je pozitivno ili negativno, vratiće vam se troduplo - setite se toga svaki put kada se upletete u zamku negativnosti.

Kada imate nisku energetsku vibracju ili negujete strahove, moguće je da ćete postati magnet za negativne vibracije. To ne znači da neko želi da vas povredi, već skupljate negativnost kojoj smo svakodnevno izloženi. Loše raspoloženje ljudi u okruženju, agresivni vozači, svađe na javnim metima, mračni pogledi, sve ovo može da unese negativne elemente u vašu auru, a da toga u datom trenutku niste svesni.

Ako je energetska vibracija podignuta na viši nivo, počinjete na svet da gledate drugim očima i stvorate energetski štit koji ne mogu da unište najjače negativne vibracije.

Ukoliko sumnjate da vam neka osoba stalno šalje negativne energetske vibracije ili vam okruženje svakodnevno kvari raspoloženje, važno je da uradite sledećih 5 stvari:

PageBreak

1. Zatvorite oči i zamislite da vas okružuje predivna bela svetlost. Neka ta svetlost okruži celo vaše telo i zamislite je kako sija u vašem srcu.

2. Ako imate jasnu viziju svetlosti koja vas okružuje, vizualizujte negativne vibracije kao sivi oblak koji vam se približava. Ako sumnjate da vam konkretna osoba šalje negativne vibracije, zamislite njen lik.

3. Vizualizujte tamni oblak negativnih vibracije (ili osobu) ispred sebe i dotaknite ga rukama. Posmatrajte kako se divna svetlost širi i oblak tame (ili osoba) takođe postaje deo svetlosti.

Proverite da li vam neko šalje negativne energetske vibracije: evo kako se zaštititi od uroka i loše energije
Foto: Shutterstock proverite-da-li-vam-neko-salje-negativne-energetske-vibracije-evo-kako-se-zastititi-od-uroka-i-lose-energije2

4. Dok posmatrate ovu čarobnu svetlost ponavljajte čuvene reči Ho’ponopono tehnike - "Izvini. Molim te mi oprosti. Hvala ti. Volim te. " Ponovoite ovo 10 puta.

5. Vizualizujte sebe bez loše energije i nekoliko puta ponovite - "Ja sam sigurna i zaštićena. Božanska energija me stalno okružuje."

Ovaj magičan ritual pomaže da se zaštitite od loših energetskih vibracije i očistite svoju energiju. Nema razloga da se plašite, jer niko ne može ugroziti vašu energiju ako vi to ne dozvolite. Zato se molite, meditirajte, fokusirajte se na duhovnirazvoj i isključivo na svoj život.

Izvor: Lovesensa