Dnevni horoskop za 12. jun 2023. godine!

Ovan

Mesečevo prisustvo u vašoj karti jasno pokazuje da morate da vodite računa o svom unutrašnjem ustrojstvu i porodičnim odnosima. Postaje očigledno da ono što vam treba i ono što partner želi nije uvek ista stvar. Što pre to saznate, pre ćete naći kompromis!

Bik

Život bi trebalo da bude relativno miran u narednih nekoliko dana, tako da bi trebalo da budete u mogućnosti da zaobiđete sve pritiske koji se pojave. Stoga ćete možda imati dobrodošlu priliku da se oporavite od nedavnog stresa i naprezanja.

Blizanci

Kod vas je naglasak trenutno na zadovoljstvu. To ne znači da se samo zabavljate, već da se pobrinete da izvučete svako moguće zadovoljstvo i uživanje čak i iz najdosadnije rutine.

Rak

Mesec sugeriše da emocionalna napetost sada leži u prošlosti, i da ako se i dalje osećate malo stresno, to je zbog događaja koji su se desili prošle nedelje ili čak ranije. Ako imate dovoljno svesnosti možete sve to staviti u kontekst – pa čak i zaboraviti!

Lav

Dosta toga je trenutno na čekanju, a vi samo želite da sve to završite i odmorite. Ipak, ne možete neke situacije požurivati , pa samo budite strpljivi.

Devica

Verovatno ste svesni svojih umetničkih talenata, a možda ste i veoma svesni da ako želite da predstojeća sezona bude plodna, treba da se zalažete da razvijete sve one lične veštine koje se prečesto zanemaruju. Nema više izgovora!

Vaga

Venera, vaš planetarni vladar, okleva. Jedan zaključak je da možete ostaviti po strani stare i istrošene veze i početi da delujete u skoro svakoj romantičnoj sferi koju odaberete. A naglasak je upravo na tome – da sami odlučite sa kim želite da budete.

Škorpija

Još uvek postoji izvesna tajnovitost u vašem ljubavnom životu, iako su vaša osećanja samo vaša stvar. Poštujte poverenje, imajte u vidu želje drugih ljudi i trebalo bi da sve bude dobro.

Strelac

Vaši talenti su brojni, ali vam ponekad nedostaje odlučnostneophodna da ih razvijete. Međutim, ovo je doba godine kada biste trebali da razmotrite sve odgovarajuće načine da poboljšate kvalitet svog života povezivanjem sa ljudima koji isto misle.

Jarac

Uprkos vašim trenutnim sumnjama, javni ili profesionalni potez, koji sada postaje neizbežan, biće bolji. Merkur, koji vlada vašim idejama, tera vas da se suočite sa dugoročnim planovima za promenu. Međutim, ono što zaista insistira je da proširite svoje vidike.

Vodolija

Čini se da postoji element netrpeljivosti prema vama usled koje može da dođe do trzavica na poslu. Na vama je da konstruktivno usmerite svoju energiju, a ne da upadnete u zamku.

Ribe

Sada se bližite kraju perioda tokom koga ste imali vrlo intenzivne odnose sa drugima – neki su bili prijatni, a neki iscrpljujući. Stavićete tačku na neke događaje. Možda ćete zadržati nekoliko uspomena ali to je sve.

Izvor: Sensa