Lav je kralj životinja, a kada pogledate osobine žena rođene u horoskopskom znakuLav, onda možemo zaključiti da su i one prave kraljice. Kada su nasmejane i ozarene pozitivnom energijom, one znaju kako da osvoje vaše srce. Trude se da dosegnu neke nove horizonte, a ukoliko zavolite njihovui vatrenu prirodu, rado će vam biti prijatelj do kraja života. U ljubavi su posvećene i spremne da vole, ali pažljivo će sagledati sve pre nego što vas puste u zamak svog srca.

Evo kojih 8 osobina čine da je žena rođena u horoskopskom znaku Lava kraljica:

1. Imaju odličan smisao za humor - Samo jednim pojavljivanjem mogu i najdosadniji događaj da pretvore u nešto nezaboravno. One su harizmatične i pune pozitivne energije, zbog čega ljudi oko njih uvek žele da komuniciraju sa njima.

2. One su posvećene - Ženama Lavovima jedna od najvažnijih stvari je odanost, kako u ljubavi, tako i u prijateljstvu. Uvek se možete osloniti na njih jer su u vezama iskrene i drže se svojih obećanja.

3. Kreativne su - Žene rođene u znaku Lava su prepoznatljive po svom nekonvencionalnom razmišljanju, a često im najbolje ideje padaju na pamet u društvu. Zbog svoje kreativnosti često postaju odlični preduzetnici ili menadžeri.

4. One su neodoljive - Žene Lavovi ne moraju posebno da privlače pažnju na sebe, jer njihova dobra energija privlači kao magnet. Izuzetno su šarmantne i lako je zaljubiti se u njihov pogled, stav, osmeh.

5. One imaju svoj stil - Imaju svoj autentični stil, a osim što se trude da izgledaju dobro, važno im je i da se osećaju dobro u svojoj koži. Izuzetno su verne svom stiču i prirodi, ne trude se da liče na nekog drugog, ali vole da neguju sebe.

6. One su mudre - Osim što su energične, zabavne i znaju kako da vole, one su i vrlo mudre. Prijateljice im rado traže savet, spremne su da saslušaju.

7. One su pravi prijatelji - Možete računati na njih u bilo koje doba dana. Uvek su spremni da pokažu svo svoje strpljenje i ljubav svojim prijateljima.

8. One su uspešne - Žene rođene pod ovim znakom znaju kako da se nose sa najtežim izazovima. Zaista su jake ličnosti, sposobne da vode druge ljude iza sebe. One nisu od onih koji žive samo u snovima, već su spremne da vredno rade kako bi ostvarile sve svoje ciljeve.

Izvor: Sensa