Horoskop za vikend od 16. do 18. juna 2023!

OVAN

Vreme je da uživate u svojoj kreativnoj i razigranoj energiji ovog vikenda. Usudite se da uradite nešto što dugo niste radili i prepustite se čarima uživanja!

BIK

Za vas će ovaj vikend biti posvećen porodici. Provedite vreme sa onima do kojih vam je najviše stalo i uživajte u zajedništvu. Ne opterećujte se velikim planovima i obavezama koje vas očekuju sledeće nedelje. Sve će se srediti.

BLIZANCI

Ovog vikenda vi ćete biti glavni pokretač u svom okruženju. Predlagaćete okupljanja, preuzimati inicijativu u odnosima i podsticati dogovore sa voljenima. U narednom periodu očekuje vas mnogo novih planova.

RAK

Neke nerešene veze konačno će se rasplesti ovog vikenda. Rešavaćete sporove sa nekim iz svoje prošlosti i uživati u društvu te osobe.

LAV

Romantična veza biće vaša glavna briga ovog vikenda. Opustite se i uživajte u društvu voljene osobe. Predložite druženje na otvorenom kako biste se napunili za naredni period.

DEVICA

Iako inače preferirate aktivan odmor, ovog vikenda više ćete voleti mir i udobnost sopstvenog doma. Okružite se pozitivnim ljudima sa kojima uvek možete dugo i kvalitetno razgovarati.