Ako ste romantični u duši, ova astrološka prognoza će vam sigurno pobuditi pažnju. Čuveni turski astrolog Murat Kojun obećava blaženo vreme romantične ljubavi za tri srećna horoskopska znaka, pa se pripremite za varnice.

U toku je mesec jun, a noćno nebo vrvi od aktivnosti. Venera, boginja ljubavi i lepote, upravo je ušla u strastveni znak Lava. Vreme da se neki horoskopski znaci prepuste sudbini i odvaže se na nepoznatu teritoriju kako bi pronašli novi početak. Kakvo god da je vaše putovanje, zvezde su tu da vas vode.

Ovaj tranzit je prilika da se otvore srca i umovi i iskoriste sve divne mogućnosti koje dolaze iz prihvatanja lepote ljubavi, piše Luftika. Otkrijte šta zvezde spremaju i saznajte da li je vaš znak jedan od srećnika.

Vaga

Dolazak Venere u Lavu označava početak romantičnog perioda za Vage. Ovaj tranzit će doneti strastvene trenutke i puno pozitivne energije. Sa Venerom u Lavu, osećaćete se prijatnije u izražavanju svojih emocija i želja. Možda žudite za dubljim vezama koje su i strastvene i intelektualne.

Sada je vreme da budete kreativni i uživate u istraživanju svog romantičnog života. Budite otvoreni za nova iskustva i prihvatite mnoge mogućnosti koje vam se pružaju.

Ribe

Kako Venera ulazi u Lava, Ribe će doživeti obilje romantike i radosti. Ovaj tranzit će doneti neverovatno snažan osećaj magnetizma, sa mnogo mogućnosti za pravu ljubav i dublje veze.

Možda ćete se osećati sigurnije u izražavanju sebe i svojih osećanja i postati kreativniji kada su u pitanju odnosi. Uživajte u ovom periodu romantike rizikujući i istražujući nova iskustva sa svojim partnerom ili potencijalnim partnerima.

Blizanci

Blizanci će živeti svoje romantične snove dok Venera ovog meseca ulazi u Lava. Ovaj tranzit donosi samopouzdanje, omogućavajući vam da rizikujete i istražujete sa lakoćom.

Možda ćete se osećati ugodnije da otvoreno izražavate svoje želje, bez straha od osude ili odbijanja. Odvojite vreme da negujete sebe i svoje odnose. Istražite intimnost na dubljem nivou i dozvolite sebi da uživate u trenutku bez brige o tome šta sledi.

Izvor: Luftika/Sensa