Jupiter je planeta ekspanzije, tako da dok putuje retrogradno, teži da proširi pitanja koja zahtevaju našu pažnju. Zaronimo duboko u energiju retrogradnog Jupitera u Biku...

Jupiter u retrogradnom stanju

Jupiter se generalno smatra planetom svetlosti, ali ima i senovitu stranu. To je planeta ekspanzije, i baš kao što može proširiti obilje i naše želje i snove, ona takođe može proširiti stvari koje ne želimo da gledamo, stvari koje guramo pod tepih jer su previše bolne ili neprijatne za sagledati.
Retrogradni Jupiter bi mogao da nam iznese nešto od ovoga na površinu. Može da ukaže na mračnu stranu situacije sa kojom smo se suočili, loš odnos koji smo negovali ili negativne aspekte naše psihe.
Omogućava nam da vidimo više detalja, veću perspektivu i dublju istinu. Što više gledamo, veća je verovatnoća da ćemo jasnije razumeti celu situaciju i fokusirati se na detalje.

Retrogradni Jupiter u Biku

Retrogradni Jupiter u Biku će proširiti ono na šta treba da se fokusiramo, ali će verovatno istaći i našu finansijsku situaciju. Finansijska tržišta takođe mogu biti u vestima u ovom trenutku.
Jupiter u Biku označava vreme za pravljenje planova za budućnost , posebno kada su u pitanju naše finansije. Njegova energija favorizuje sigurnu, čvrstu i stabilnu organizaciju i rast, pa pokušajte da razmišljate u tom pravcu kada su u pitanju novčana pitanja koja se mogu pojaviti.
Energetski, retrogradni Jupiter u Biku takođe može uticati na naše osećanje samopoštovanja i vrednosti. Čemu odlučujemo da damo vrednost? Možda ćemo otkriti da se naš osećaj onoga što cenimo menja u ovom trenutku ili da evoluira da bi bio više usklađen sa višom vizijom.

Retrogradni Jupiter i ponovno razmatranje prošlosti

Svi retrogradni periodi zahtevaju od nas da se osvrnemo na prošlost da bismo procenili i ponovo pogledali stvari koje još uvek zahtevaju našu pažnju.
Ako se nešto značajno dogodilo u vašem životu tokom ranijeg perioda, očekujte da će ponovo postati relevantno. Nemojte žuriti da pronađete najjednostavniji način da rešite problem, budite fokusirani i orijentisani na detalje – kada pogledate širu sliku situacije, rešenje će se pojaviti samo od sebe.

Izvor: Sensa.hr

BONUS VIDEO: